1 Nisan 2013 Pazartesi

01.04.2013 Bursa At Yarışları Koşu Koşu Detaylı Analiz ve Tahmin

Altılı Ganyan

1. Ayak

1- Çirkinağa: Babadan Kabahaydar Ağası ve Sezar gibi kardeşleri olan, anneden ise koşan kardeşi bulunmayan tayın Cumartesi H. Ketme ile yaptığı 600/41,3 HR galobu fena değil, orjin itibariyle sürat yapabilecek olan ve çim piste yatkın olan tay iddialı isimlerdendir.
2- Faruk Baba: Babadan Canmerkür ve Ömercik'le kardeş, anneden ise koşan kardeşi bulunmayan tay Cumartesi günü bugünkü jokeyi Y. Aktaş ile 800/56,8 Ç galobu ve düzenli idmanlarıyla sürpriz yapabilir.
3- Saadın Zaferi: Babadan Yavuzşah ve Karayavuz'la kardeş, anneden ise Akkurt ile kardeş olan tay Cuma günü bugünkü jokeyi O. Öztürk ile yapmış olduğu 800/56,6 R galobu güzel olan tay, düzenli de idman durumuyla yarışın şanslı isimlerinden olacaktır.
4- Sevimli: Babadan Gelen Dost ve Roket'in kardeşi, anneden ise koşan kardeşi bulunmayan tayın geçen hafta pazartesi bugünkü jokeyi H. Altın'la yapmış olduğu 1000/1.12 Ç galobuyla sürpriz yapabilir.
5- Uygur: Babadan Candaroğu'yla, anneden ise Ziyrat'la kardeş olan tay düzenli idmanlarına ilaveten Cuma günü bugünkü jokeyi O. İnce'yle yapmış olduğu 600/41,6 Ç galobu fena değil. Süratli bir orjine sahip tayın şansı ancak sürpriz.
6- Birtacım: Babadan Kabahaydar Ağası ve Sezar'la kardeş, anneden ise Servetkızı ile kardeş olan tayın düzenli idmanlarına ilaveten Cumartesi günü yapmış olduğu 600/43,9 R galobunda fazla zorlanmadığı görülürken kuma yatkın orjiniyle şansı ancak sürpriz olacaktır.
7- İncigüç: Babadan henüz koşan kardeşi olmayan tayın anne kardeşi ise Azadbey olup Urfa'da hazırlık devresini geçiren taya Cumartesi günü Bursa'da 800/57,5 Ç galobunu bugünkü jokeyi H. Ketme ile yaptı. Şansı çok sürprizde.
8- Kayaacı: Babadan Tornacı İsmail'le , anneden ise Heybetlikaya ile kardeş olan tay Cumartesi günü 1000/1.12,9 Ç galobu fena sayılmaz. Şansı çok sürpriz. 
9- Meleksin: Henüz koşan bir baba ve anne kardeşi olmayan tay, sahalarımızın açık yarış atlarından Atomkarınca'nın yavrusu olup, yarış hazırlıklarını İzmir'de tamamlayan tay Cumartesi İzmir'de bugünkü jokeyi Ö. Gönültaş ile yaptığı 600/40,3 Ç galobuyla yarışta iddialı olmaya çalışacaktır.
10- Toydemir Havin: Babadan Akmert ve Canözümlü, anneden ise koşan kardeşi bulunmayan tay, Cumartesi günü yapmış olduğu 600/43,4 Ç galobuna ilaveten henüz 600 üstü galop yapılmamış olması ve yaptığı galoplarında da genel olarak pek iyi dereceler çıkaramayan tay hazır görünmüyor. 
11- Zeynepkız: Babadan Lider ve Pekkurt'la, anneden ise Hasşimşek ve Alişah'la kardeş olan tay, Cumartesi günü 600/41,5 Ç galobuyla yarışın tatlı sürprizlerinden olacaktır.

2. Ayak

1- Flaying Arion: Startta kalmasına rağmen kazandığı son yarışında formda olduğunu gösteren tay çim pistte yeterli tecrübesi olmaması ve geçen Çarşamba ıslak pistte 1200/1,18,4 Ç galobu da pek iyi olmasa da sürpriz şansına sahiptir.
2- Gözüyılmaz: İzmir'de katıldığı son yarışında, yarış içinde jokeyinin kontrol etmekte zorlandığı tay viraj üzerinde de ciddi fauller yemesine rağmen düzlükten itibaren gerilerden yaptığı harika sprintiyle yarışı kazandı. Cuma günü Bursa'da yaptığı 1000/1,06 Ç yarış galobu pek iç açıcı olmasa da güzel formuyla sürprizlerden olacaktır.
3- Black Sand: Bir süre ara verdikten sonra kum pistte koştuğu ilk yarışı kazanıp son yarışında üst grupta tabela dışında kalmasına rağmen görüntü olarak tatminkardı. Düzenli idmanlarına ilaveten Cumartesi günü yapmış olduğu 600/36,6 R galobu ve iyi formuyla yarışın en iddialı isimlerinden olacaktır.
4- Jaw Breaker: Verdiği aradan sonra 2 yarış gören tay katıldığı son yarışında startla birlikte numara götürmüş ancak dışındaki rakibinin markajından kurtulamayınca, son 200'e kadar liderlik mücadelesi vermesine rağmen bu metrelerden sonra düşen temposuyla tabela dışında kalmıştı. Düzenli idmanlarına ilaveten Cumartesi günü bugünkü jokeyi K. Tokaçoğlu'yla yapmış olduğu 600/35,4 R galobu ve yükselen formuyla çim pist tecrübesi olmamasına rağmen orjin itibariyle yadırgamayacağını düşündüğüm tay şanslı isimlerdendir.
5- Neil: İstanbul'da koştuğu açık yarışlardan sonra yaklaşık 3 ay kadar ara veren tay düzenli idmanlarına ilaveten Cumartesi günü yapmış olduğu 800/49,2 Ç yarış galobu ve eküri avantajıyla sürprize imza atabilir. Dikkat.
6- Poncik: Geçtiğimiz Salı koşmuş olduğu yarışında, yarışın başından itibaren öndeki atı kovalayan ve erken mücadele içinde olan tay buna rağmen son metrelere kadar verdiği birincilik mücadelesi hayli tatminkardı. Kum piste daha yatkın olan tayın maidenden çim pistte çıktığını unutmamak gerekir. Böylesine sık koşmaktan etkilenebileceğini düşündüğüm tayın bugünkü şansı ancak çok sürprizde olacaktır.
7- Speed Freak: Ara verilip sorunları giderilen tay koştuğu 3 yarışında da bir hayli iyi görünürken katıldığı üst gruptaki son yarışında düzlükten sonra yaptığı etkili sprintiyle 3. olurken oldukça dikkat çekiciydi. Henüz çim pistte tecrübesi olmamasına rağmen babasının çimde de etkili yarışlar yaptığını ve annesinin ise çim atı olduğunu da hesaba kattığımızda çim pistte de başarılı koşmasını bekliyorum. Cumartesi günü 60 Kg ile yapmış olduğu 1000/1,02,9 Ç galobu ve güzel formuyla yarışın favorisidir. 
8- Tekdoğan: Henüz başarılı bir yarışına tanık olmadığımız tayın geçtiğimiz Salı günü bugünkü jokeyi H. Ketme'yle yapmış olduğu 1200/1,16,5 Ç galobu dikkat çekici olsa da henüz yarış kazanacak durumda görünmüyor.
9- Best Of Serenay: Verdiği ara sonrası düzenli idmanlarla form tutmaya çalışan tay Cumartesi günü yaptığı 800/49,3 yarış galobuyla ekürisine yardımcı olacaktır. 
10- Çarçıra: Yaklaşık 4 aylık bir aradan sonra katıldığı yarışında viraja kadar oldukça kolay gelen tay düzlükten itibaren en iç kulvardan yaptığı sprintiyle bir ara kazanıra girmesine rağmen nefesten etkilenerek 3. kaldı. Nefesten etkilenmemiş olsaydı o gelişiyle yarışı rahat kazanabilirdi. Eski formuna yavaş yavaş ulaşmaya başlayan tay düzenli ve iyi idmanlarına ilaveten Cumartesi günü yaptığı 600/35,3 R yarış galobu oldukça iyi olup yarışın en şanslı isimlerinden olacaktır. 
11- Golden Sprinter: 6 aylık bir aradan sonra 3 yarış gören tay son yarışında viraja kadar yarışın en rahat isimlerinden biri olmasına rağmen istenildiği gibi arttıramayarak tabela dışında kaldı. Cumartesi günü 400/26,7 ÇR kısa sprint yaparken fazla zorlanmayan tayın bugün için iyi grupta şanslı olacağını sanmıyorum. 
12- İkbal Sultan: İzmir'de başarılı koştuğu yarışları ardından katıldığı son yarışında, starttan sonra iç kulvarda yarışı takip eden tay yediği fauller sonucu en geriye düşüp virajdan sonra yaptığı sprint tabela yapmasına yeterli gelmedi ve son 200'den sonra da jokeyi tayı fazla zorlamadı. O yarışını ölçü almadığım tay güzel formuyla yarışın tatlı sürprizlerindendir.
13- Nesrin Sultan: Henüz maiden olan tay katıldığı son yarışında düzlükten sonra yaptığı sprintle 2. oldu. Cumartesi günü yapmış olduğu 800/49 Ç galobuyla şansı çok sürprizdedir.
14- Queen Of Eskişehir: Yaklaşık 3 aylık bir aradan sonra koşacak olan tay, düzenli idmanlarına ilaveten Cumartesi günü yapmış olduğu 1000/1,03,9 HR yarış galobuyla tatlı sürprizlerden biri olacaktır.

3. Ayak

1- Arsultanı: Son dönemde oldukça iyi bir form yakalayan safkan, kilo dezavantajıyla katıldığı son yarışında 2 boy kadar startta kaldıktn sonra doldurarak grubun içine girmiş ve düzlükten sonra yaptığı sprintle yakın ara tabela dışında kalmasına rağmen iyi göründü. Daha önce uzayan mesafelerde başarılı yarışlarına tanık olmadığımız safkan kendisine de ilk kez binecek olan aprantisiyle şansı bu müsait grupta sürprizdir. 
2- Silver Plane: Katıldığı son 1200 yarışında start verildikten sonra iki at arasında kalarak en geriye düşen safkan, virajı da 7-8 dönüp, düzlükten sonra en dış kulvardan yapmış olduğu harika sprintiyle 4. olurken, yarış başlarında sıkıntı yaşamayıp virajı da o kadar gerilerde dönmeseydi o sprintiyle yarışı bile kazanabilirdi. Cumartesi yaptığı kısa sprintini (400/27 ÇR) gezinti şeklinde yapan safkan, yükselen formu ve ideal mesafesinde kazanmaya en yakın isim olup günün tek yazılabilecek isimlerinden birisi olacaktır.
3- Rain River: Katıldığı son yarışında 5-6 boy startta kalan safkan, oldukça rölanti giden yarışta viraja kadar grubun arkasında gelip düzlükten sonra sprint yapmaya çalıştı ancak yarışın yavaş gitmesinden dolayı ve düzlük boy dışındaki safkanın yakın markajından bir türlü kurtulamamasından dolayı yakın ara tabela dışında kaldı. Cumartesi günü bugünkü aprantisi E. Kaçar'la yapmış olduğu 800/48,8 R galobu oldukça iyi olan safkan, startta fazla oyalanmayıp yarışın da süratli gitmesi halinde devreye girebilecek isimlerden olacaktır. 
4- İthal Gelin: Katıldığı son yarışında, rölanti giden yarışta virajı 5-6 dönüp düzlükten sonra iç kulvardan yapmış olduğu güzel sprintiyle 2. olan safkanın öndeki rakibini bu tempolarla giden yarışta o gün için geçmesi oldukça zordu. Cumartesi günü bugünkü aprantisi M. S. Badışoğlu ile yapmış olduğu 800/52,3 galobu ve yükselen formuyla yarışın iddialı isimlerinden olacaktır.
5- Tinno: Katıldığı son yarışında güzel bir 3.'lük elde eden safkan Perşembe günü ıslak pistte yapmış olduğu son galobunda 1200/ 1,18,5 R galobu tatminkar olup şansı çok ancak sürprizde olacaktır.
6- Atalante: Katıldığı son yarışında yapmış olduğu atakları kendisine ancak 4.'lük getiren safkan Cuma günü son galobunda 800/49,8 Ç yaparak ilgi çekti. Bu safkanın son dönemde oldukça sık koşması aleyhine olup bundan etkilendiğini düşünüyorum. Bugün de şansı ancak çok sürprizde olacaktır. 
7- Champs Sural: Katıldığı son yarışında düzlükten itibaren iki atın arasından çıkarak yaptığı güzel sprintle 2. olan safkanın zaten bugün için kazanan rakibini geçmesi çok zordu. Güzel bir form yakalayan safkan Cumartesi günü yapmış olduğu 600/36,7 R yarış galobuyla yarışın şanslı isimlerinden birisidir.
8- Stella Nera: Henüz maidenden çıkamayan tay ara sonrası iki yarış gördü. Bugün için şanslı olacağını düşünmüyoruz.

4. Ayak

1- Uçbeyi: Son dönemde iyi bir form yakalayan yaşlı kurt, bu aralar Bursa-İzmir gezdirilip sık koşmaya başladı. Henüz Perşembe günü İzmir'de katıldığı son yarışında önünde kaçan rakibini kovalayan safkan, daha son 800'e gelmeden teşvikle gidip buna rağmen yarıştan düşmeyip fotoda burun farkıyla 4. kaldı. Bu kadar sık koşmaktan ve iki şehir arasında gidip gelmekten etkileneceğini düşündüğüm safkanın şansı ancak çok sürprizde olacaktır.
2- Haberer: Katıldığı son yarışını tabela dışında tamamlayan safkanın bu sert grupta şanslı olacağını düşünmüyorum. 
3- Narmanlı: Son dönemde oldukça iyi bir form yakalayan safkan katıldığı son yarışında startla birlikte numara götürmüş ve dışındaki rakibinden kurtulmak için yarışı erken süratlendirince de sonlarda temposu düşüp 4. kalmıştı. Biraz daha sabırlı koşsa daha başarılı olacağını düşündüğüm safkan usta jokeyi, yakaladığı güzel formu ve Cumartesi günü yapmış olduğu 600/41,6 R galobuyla yarışta iddialı olmaya çalışacaktır.
4- Alpkan: İzmir'de katıldığı son çim pist yarışında, grubun gerisinde viraja giren safkan düzlükten sonra orta kulvardan yaptığı güzel sprintle 4. olurken, bugün için çok süratli gitmeyen yarışta H. Karataş'ın bu kadar gerilerde yarışı takip etmesiyle, yaptığı sprinti kendisine daha iyi bir sonuç getirmeye yetmedi ve kazanabileceği yarışı 4. bitirebildi. Yakaladığı formuyla bu yarışın favorisi olacaktır. 
5- Denizeri: Katıldığı son yarışında, öndeki rakiplerinin yarışı süratlendirmesine aldırmayıp yarışı 3. sırada sabırla bekleyen safkan düzlükten sonra yaptığı ataklarıyla yarışı kazanırken bana göre jokeyinin akıl dolu binişi bunda çok etkili oldu. Yine aynı jokeyi ve yakaladığı güzel formuyla sürpriz şansına sahip olacaktır.
6- Dönmezbey: Son yarışında tabela dışında kalmasına rağmen o yarışını ölçü almadığım kalite safkan bugün çok sürprizde değerlendirilebilir.
7- Hisarbey: 13 aylık aradan sonra 2 yarış gören kaliteli safkan katıldığı son yarışında start verildikten sonra jokeyinin teşvikleriyle liderliği alan safkan, viraja önde oldukça rahat girmesine rağmen son 300'den sonra düşen temposuyla yarışı tabela dışında tamamladı. Yavaş yavaş formunu bulmaya başlayan kaliteli safkan düzenli idmanlarına ilaveten Cumartesi günü yapmış olduğu 800/55,4 R galobuyla yarışın şanslı isimlerinden olacaktır.
8- Rasimcan: Katıldığı son yarışında, grubun en gerisinde yarışı takip eden safkan öndeki rakiplerinin yarışı süratlendirmesi işine gelmiş ve virajı 5-6 döndükten sonra yaptığı müthiş sprintiyle yakın ara 2. olurken oldukça formda görünmüştü. Bugün de yine süratli gitmesini beklediğim bu yarışta Cumartesi günü 60 Kg ile yapmış olduğu 600/41,7 ÇR güzel galobu ve yükselen formuyla bu sefer şanssızlığını kırabileceğini düşünüyorum. En şanslı ikinci isim olacaktır.

5. Ayak

1- Aykutalp: Babadan Bozyel, anneden ise Tuncalşah ile kardeş olan tay, düzenli idmanlarına ilaveten Perşembe günü 60 Kg ile durarak yapmış olduğu 800/59 Ç galobu tatminkar olup yarışın sürpriz isimlerinden olacaktır.
2- Balamirhan: Baba kardeşleri Alganbey ve Sevdacan, anne kardeşi Panter, ana-baba bir kardeşi ise Rafet olan tay, İzmir'deki hazırlıklarına ilaveten Cumartesi günü Bursa'da yapmış olduğu 600/42,4 Ç galobu tatminkar sayılıp sürpriz şansına sahiptir.
3- Durmazkaya: Babadan Saldımkaya ile kardeş, anneden ise koşan kardeşi bulunmayan tay, Cumartesi günü yapmış olduğu 800/58,5 Ç galobuyla şansı ancak çok sürprizde olacaktır.
4- Haydarbey: Babadan Narmanlı, anneden ise Şanlı Hanım ile kardeş olan tay, düzenli idmanlarına ilaveten bugünkü jokeyi K. Tokaçoğlu'yla Cumartesi günü yapmış olduğu 600/41,4 Ç galobuyla yarışın şanslı isimlerinden olacaktır.
5- Kikkuli: Babadan Zegna ve Yetkin, anneden ise Buz Denizi ile kardeş olan tay, Cuma günü, bugünkü aprantisi M. Demirbaş'la yapmış olduğu 600/41,2 R galobuyla hazır duruma gelmiş olup eküri avantajıyla yarışın en şanslı isimlerinden birisi olacaktır.
6- Gizem Hanım: Babadan Uçanbir, anneden ise Berilcan ile kardeş olan tay, Cumartesi günü yapmış olduğu 43,2 Ç galobunda hazır izlenimi vermedi. 
7- Helincan: Babadan Gelibolu ve Kenanbey, anneden ise Tatarınoğlu ile kardeş olan tay, Cumartesi günü, bugünkü jokeyi H. Ketme ile yapmış olduğu 800/54,7 Ç yarış galobuyla yarışın en şanslı isimlerinden birisi olacaktır.
8- Jet Kızım: Babadan Kolbastı ve Bolatlı'yla kardeş olan tayın anneden ise koşan kardeşi bulunmuyor. İdmanlarında aşama kaydetse de henüz 600 üstü galop yapmayan tayın, Cumartesi günü, bugünkü aprantisi E. Aslan ile yapmış olduğu 600/41,7 R galobuyla şansı ancak çok sürprizde olabilir.
9- Küçük Eser: Babadan İlşah ve Yakupbey, anneden ise Tepe ve Deli Rüzgar ile kardeş olan tayın süratli bir orjine sahip olmasının yanısıra düzenli ve iyi idmanlarına ilaveten Cumartesi günü, bugünkü aprantisi M. Şahin ile yapmış olduğu 600/41,3 R galobunda hazır hale geldiğini belli ederken bana göre yarışın favorisi olacaktır.
10- Lungen: Babadan Candaroğlu, anneden ise Magnuz ile kardeş olan tay, Cuma günü yapmış olduğu 800/57,3 Ç galobuyla ekürisine yardımcı olacaktır.
11- Narinsu: Babadan Rast, anneden ise Yağmur Rüzgarı ile kardeş olan tay Cumartesi günü yapmış olduğu 600/44,4 Ç galobuyla hazır izlenimi vermemiş olup şansı ancak çok sürprizde olabilir.
12- Semiha Kızı: Babadan Canmerkür ve Ömercik'le, anneden ise Semihcan'la kardeş olan tay, Cumartesi günü yapmış olduğu 600/42 Ç galobuyla şansı ancak çok sürprizde olabilir.

6. Ayak

1- King Of Agean: Net favori olarak katıldığı son yarışında, düzlükten sonra jokeyinin gayretlerine rağmen bir türlü yarışa giremeyen safkan o gün için oldukça kötü koşmuş olup o yarışını ölçü almıyorum. Yakaladığı formu ve Cumartesi günü, bugünkü ve sürekli aprantisi S. Gülenyüzler'le yapmış olduğu 800/51 R galobuyla çim piste rağmen sürpriz şansına sahiptir. 
2- Barrister: Yaklaşık 2,5 aylık ara veren safkan, düzenli idmanlarına ilaveten Cuma günü yapmış olduğu 800/50 ÇR oldukça iyi galobuyla yarışın en şanslı isimlerinden olacaktır.
3- Deli Bey: 6,5 aylık bir ara verdikten sonra Urfa'da 3 yarış koşan safkan, bu koşularından sonra yeniden 45 günlük bir ara verdi. Bundan sonra hazırlıklarını Adana'da sürdüren kaliteli safkan 24'ünde yapmış olduğu 1000/1,04,3 ÇR galobu oldukça iyi olmasına rağmen şehir şehir gezdiriliyor olması dezavantajına olacaktır. Bunlardan etkilenmezse dinçlikle sürpriz yapabilir.
4- İnceler Beyi: Yaklaşık 45 günlük bir ara veren safkan, Cumartesi günü yapmış olduğu 800/50,4 R galobuyla şansı ancak çok sürprizde olabilir. 
5- Kartepeli: Katıldığı son kum pist koşusunda düzlükten sonra beklenen sprintini yapamayan safkan son 300'den sonra jokeyinin kontrolünde yarışını tamamladı. O yarışını kesinlikle ölçü almadığım safkan Cumartesi günü yapmış olduğu 600/36,3 R galobu ve usta jokeyiyle yarışın en şanslı olacaktır.
6- Candar: Yaklaşık 2 aylık bir ara veren safkanın hazırlıkları da yetersiz olup bugün için şanslı olacağını düşünmüyorum.
7- Davutbey: Yaklaşık 2 aylık bir ara veren safkan, düzenli idmanlarına ilaveten geçtiğimiz Pazartesi günü 1200/1,15,8 HR galobunun üstüne Cumartesi günü 600/36 R galop yapıp yeterli forma ulaştığını belli etti. Kalitesi ve hazırlıklarıyla dinçlik yarışı yapabilir.
8- Ksanthos: Yaklaşık 5 aylık bir ara veren safkan henüz yeterli hazırlığa sahip görünmüyor, şanslı olacağını düşünmüyorum.
9- Maral: Son dönemde iyi form yakalayan safkan katıldığı son yarışında, viraja 2. sırada girip biraz erken yürüyünce 400'de yarışa hakim olmasına rağmen son 100'de dışından gelen rakiplerine geçilerek 3. oldu. Biraz daha sabırlı koşsa o yarışı kazanabilirdi. Düzenli idmanlarıyla formunu koruyan safkan Cumartesi günü yapmış olduğu 1000/1.02,8 R galobu ve bana göre daha iyi koştuğu çim pistte yarışın en şanslı isimlerinden birisi olacaktır.
10- Merrygantry: Son yarışlarında tabela dışında kalan safkan yeni yeni toparlanmaya çalışıyor. Bir önceki İstanbul kum pistteki yarışı dikkat çekiciydi ancak Bursa'da devamını getiremedi. Cumartesi günü yapmış olduğu 600/36,7 R galobu da iyi olan safkan kazanırsa kupon bırakmaz.
11- Lady Caroline: Yaklaşık 4 aylık bir aradan sonra koşacak olsan safkan, Bursa pistinde daha önce başarılı bir yarış koşmasa da geçen sene çim pistte ve bu mesafedeki yarışları oldukça başarılıydı. Düzenli idmanlarını sürdüren safkan Cumartesi günü, bugünkü pilotu T. Alıcı ile yapmış olduğu 800/48,6 R galobu dikkat çekici olup, kalitesi ve dinçlikle iyi koşabilir. 
12- Undisputed: 3 aylık bir ara verdikten sonra bu yarışa katılacak olan safkan son yarışını koşmadan önce de 2,5 aylık bir ara vermişti. Uzun zamandır galop yapmayan safkan bu yarışa da sadece Cumartesi günü yapmış olduğu 800 galobuyla girecek olup henüz hazır olabileceğini düşünmüyorum. 
13- Flaying Girl: Yaklaşık 35 günlük bir ara veren safkan düzenli idmanlarını sürdürüyor. Cumartesi günü, bugünkü jokeyi İ. Dinar ile yapmış olduğu 800/49,9 R galobuyla bir sürprize imza atabilir.
14- Semiha Sultan: Yaklaşık 2,5 aylık bir ara veren kaliteli safkan dereceli galoplarla hazırlanıyor olup Cumartesi günü yapmış olduğu 600/36,8 ÇR galobuyla dinçlik yarışı yapabilir. Dikkat!
15- Weps Girl: 2,5 ay ara verdikten sonra önceki Pazar günü İzmir'de katıldığı son yarışında virajı savrularak dönüp oradan yaptığı güzel sprintle tabela dışında kalmasına rağmen dikkat çekmişti. Cumartesi günü yapmış olduğu 1400/1,35 R galobuyla şansı çok sürprizde olacaktır. 
16- Wan Persie: Verdiği ara sonrası 2 yarış gören safkanın yarış hazırlıkları bana göre yeterli olmayıp şanslı olacağını düşünmüyorum.


Buna göre şablonum;

1. Ayak: 1-3-9-2-4
2. Ayak: 7-10-5-3//2-4-12
3. Ayak: 2////4/////3-7
4. Ayak: 4////8////3
5. Ayak: 9//7-5-4-2-
6. Ayak: 5-2-9-7-14//11-13-10


Bol şanslar..

www.facebook.com/savass.usta
www.twitter.com/lsporl