14 Nisan 2013 Pazar

14.04.2013 İstanbul At Yarışları Detaylı Analiz ve Tahmin

www.ganyansitem.tr.gg

Altılı Ganyan

1. Ayak

2- Red Eye: Katıldığı son 1400 yarışında, startla beraber grubun gerisine düşüp 7-8 boy farkla yarışı orada takip edip, düzlükle beraber iç kulvardan yapmış olduğu harika sprintle 2. olurken biraz daha mesafe istiyor gibiydi. Bu sefer uzayan mesafede koşacak olan safkan, herşeyin lehine olduğu bu yarışta kazanmaya en yakın isim olacaktır. Alternatif teklerden biridir.

Bu yarışta; son uzun mesafeli yarışında düzlükteki ataklarıyla 3. olan 4 numaralı Green Hawk, ilk 2 yarışını kazanan 1 numaralı Rüzgar Eto, maidenden çıkarken çok iyi görünen 6 numaları Mucit, son yarışında düzlükten sonraki müthiş sprintiyle kazanan kilo avantajlı 5 numaralı Rain Or Shine yarışın diğer şanslı isimleri olacaktır.

2. Ayak

4- Prenses Göksu: Katıldığı son yarışında, yarışı grubun gerisinde takip eden safkan, düzlükten itibaren iç kulvardan sprint yapmış ancak yarışın başlarındaki ağır tempodan dolayı sonlardaki sprinti ancak 3. olmaya yeterli olmuştu. Bugün yarışın süratli gitmesi halinde sonlarda yapacağı sprintle yarıştaki en iddialı isim olacaktır.

1- Balçibin: 4,5 ay aradan sonra katıldığı kum pist yarışında, ekürisi yarışa tempo vermiş ve kendisi sonlarda bekleyip viraja yaklaşırken de ön gruba katılıp düzlükle beraber yaptığı güzel sprintle yarışı kazanırken, başarılı yarışlarına kaldığı yerden devam edeceğini gösterdi. Dinçlik sonrası yarışından etkilenmezse bugün de yarışın en şanslı isimlerinden olacaktır.

Bu yarışta; en az kum pistteki kadar çim pistte de başarılı koşan 3 numaralı Onyıl, son 3.'lüğünde dikkat çeken ve uzayan mesafelerde de başarılı koşacak kaliteli 10 numaralı White Lily diğer şanslı isimler olup, uzun süre ara verse de Mart ayı başından itibaren idmanlarına hız kazandıran ve düzenli idmanda olan 5 numaralı Tonya yarışın sürpriz ismi olacaktır.

3. Ayak

9- Tekfur: Yaklaşık 6,5 aylık bir ara verdikten sonra üst grupta koşan kaliteli safkan, yarışı 3 takip edip düzlük dönüldükten sonra sprintine başlamış hatta bir ara gelecek gibi olmasına rağmen nefesten etkilenerek arttırmayıp son 200'den sonra jokeyinin kontrolünde yarışı tamamlamıştı. Yarış nefesini arttıran safkan bu sefer yarışın en şanslı ismi olacaktır.

4- Devkaya: Kendinden büyüklerle koştuğu son yarışında, viraja kadar grubun gerisinde bekleyen safkan düzlükle beraber orta kulvardan sprint yapmış ve fotoya kadar öndeki rakipleriyle mücadele etmiş ancak az farkla tabela dışında kalmıştı. Yine de yarışı tatminkar olan safkanın son dönemde iyi bir form var. Çim pistte de etkili koşacağını düşündüğüm safkan yarışın şanslı isimlerinden olacaktır.

Bu yarışta; bu pist ve mesafede başarılı koşacağını düşündüğüm 3 numaralı Akantay, ısrarla sabırlı koşmasını söylediğim ve beklediğim, çim pistte de en az kumdaki kadar başarılı koşacağını düşündüğüm usta Sadettin'in bindiği 6 numaralı Özgünsoylum diğer şanslı isimler olup yarışın sürprizlerini kum pistte başarılı yarışlar koşan ancak çim pistte de koşabilecek yetenekteki 2 numaralı Saltabaş ve Halis'in tercihlediği 8 numaralı Son Hücum yapabilir.

4. Ayak

2- Mohaç: Kaliteli safkan katıldığı son yarışında bizi yanıltmayarak, virajdan sonra günün favori gösterilen isimlerinden olan rakibinin yanında kolaylayarak kazanırken oldukça iyi görünmüştü. Yine müsait grupta koşacak olan kalite safkan son dönemin formda aprantisi M. Sav ile yarışın en şanslı ismi olacaktır. Tek öneriyorum.

5. Ayak

8- Pancar:  Adana'da katıldığı son yarışında, dinçlik sonrası yarışı olmasına rağmen düzlüğe oldukça gerilerde çıkmış ve son 300'den sonra yaptığı müthiş sprintle 3. olmuştu. Bu sefer çok daha hazır olduğunu düşündüğüm tay sonlarda yapacağı etkili sprintle yarışın en şanslı ismi olacaktır.

7- Village Wind: Katıldığı son yarışında, yarışın yavaş tempo gitmesine rağmen düzlükte rakiplerine kolay hakim olup farkı da biraz açarak kazanırken ne denli formda olduğunu gösteriyordu. Çim pistte de etkili yarışlarını hatırladığımız safkan müthiş formuyla yarışın en şanslı isimlerinden olacaktır.

Bu yarışta; bir süre ara vermiş olsa da kalitesiyle Sakarya Koşusu galibi 3 numaralı Fly By Me yarışın güzel bir dinçlik yarışı koşabilir, yarışın sürprizini ise kumda başarılı yarışlar koşan ve anne tarafından çimde de iyi koşmasını beklediğim 2 numaralı Büyük Patron yapabilir.

6. Ayak

7- Çıkmazberk: Son dönemde tatminkar yarışlar yapan safkanın giderek yükselen bir formu var. G. Kocakaya ile hedef yapıldığını düşündüğüm bu yarışın bana göre en şanslı ismi olacaktır.

6- Yaşarer: Son yarışında starttan yaklaşık 3 boy kadar geç çıkıp, 400 geçilirken grubun hemen arkasında kolay olmasına rağmen sprint yapacak kulvarı çok geç bulup tabela dışında kalırken o yarışı kesinlikle ölçü değil. Bu sefer 2 eküri desteği de alacak olsan safkan yarışın en şanslı isimlerinden olacaktır.

Bu yarışta, son yarışında sprintine geç kalan 4 numaralı Korkutefe, bizi yanıltmayarak iyi bir yarış çıkaran 2 numaralı Babaali, ağır kilosuna rağmen ideal pist ve mesafesinde koşan 1 numaralı Kartekin yarışın diğer şanslı isimleri olacaktır.

Mini Altılı
1. Ayak: 2

2. Ayak: 4-1-3-10
3. Ayak: 9-4-3-6
4. Ayak: 2
5. Ayak: 8-7
6. Ayak: 7-6-4

        4,80 TL

Normal Altılı
1. Ayak: 2-4-1-6

2. Ayak: 4-1-3-10
3. Ayak: 9-4-3-6-2
4. Ayak: 2
5. Ayak: 8-7-3
6. Ayak: 7-6-4-2

      48,00 TL

Geniş Altılı
1. Ayak: 2-4-1-6-5

2. Ayak: 4-1-3-10-5
3. Ayak: 9-4-3-6-2-8
4. Ayak: 2
5. Ayak: 8-7-3-2
6. Ayak: 7-6-4-2-1

      150,00 TL


www.ganyansitem.tr.gg
www.facebook.com/savass.usta
www.twitter.com/lsporl