15 Nisan 2013 Pazartesi

15.04.2013 Bursa At Yarışları Detaylı Analiz ve Tahmin

www.ganyansitem.tr.gg

Altılı Ganyan

1. Ayak

8- İstanbul: Son yarışında bizi yanıltmayarak oldukça başarılı koşan safkan iyi formunun hakkını verip yarışı kazandı. İyi formunu muhafaza eden safkan yine uygun grupta koşacak olan safkan ideal pist ve mesafesinde yarışın yine en şanslı ismi olacaktır. Riske edilebilir.

Bu yarışta, son yarışını ölçü almadığım 1 numaralı Hasretimkaya, eküri avantajına sahip 2 numaralı Atikkız, iyi orjine sahip 5 numaralı Deliormanlı ve tatminkar formu olan 4 numaralı Arslankızım diğer şanslı isimler olacaktır.

2. Ayak

6- Black Sand: Katıldığı son yarışında, virajı oldukça kolay dönen safkan düzlük üzerinde tam yürüyeceği sırada önündeki atlardan çok ciddi şekilde faul yemiş ve bana göre kazanabileceği yarışta 3. kalmıştı. Bu sefer aynı sıkıntıları yaşamadığı takdirde yarışın en şanslı ismi olacaktır. Alternatif tek isimlerden birisi olacaktır.

Bu yarışta; son yarışında start çıkışında atların arasında kalıp grubun gerisine düştükten sonra viraja da bu şekilde girip viraj üstünde de faul yemesine rağmen düzlükte yaptığı etkili ataklarla yarışı tabelaya yakın bitiren ve orjinin hakkını yavaş yavaş vermeye başlayacağını gösteren 8 numaralı Tekdoğan, eküri avantajıyla ve daha iyi koştuğu çim piste çıkan kaliteli 9 numaralı Blachernae, mesafe tutan 1 numaralı Liebher, kaliteli 11 numaralı Northern Warrior ve son yarışı ölçü olmayan 5 numaralı Gözüyılmaz diğer şanslı isimlerdir.

3. Ayak

4- Eralp: Son yarışında düzlükten sonra etkili sprint yapmış ancak öndeki rakibinin aldığı avanstan dolayı yarışta 2. kalmıştı. Zaten ağır kanlı ve biraz sallı görünen bu tay bu 1800 yarışta yarışın en şanslı ismi olacaktır. Tek olarak öneriyorum.

4. Ayak

6- Santo Domingo: Bir süre aradan sonra İzmir'de üst grupta katıldığı son yarışında, son viraja kadar yarışı çok kolay şekilde 3. götüren safkan, viraj dönerken ataklarına başlamış ve öndeki rakibiyle 600 metre mücadeleye girişirken fotoda 2. kalmıştı. Dinçlik sonrası sendromu yaşamazsa bu yarışın mutlak favorisi olacaktır.

Bu yarışta, uzun ara sonra yarış gören kaliteli safkan 3 numaralı Al Fırtına, sonlardaki etkili ataklarıyla 5 numaralı Salimcan, zaman zaman etkili yarışlar koşabilen 4 numralı Fırathan ve uzun mesafelerde eksik koşsa da kalitesine inandığım 8 numaralı Miss Dennis yarışın sırasıyla diğer şanslı isimleri olacaktır.

5. Ayak

7- Koralay: Katıldığı son çim pist yarışı ölçü olmayan safkan, Adana'da uzun mesafelerde başarılı yarışlar koştu. Yine uzun mesafe koşacak olan safkan uygun grupta ve uygun kilosuyla yarışın favorisidir.

5- Azimşah: Ankara'da katıldığı son yarışında, yarışın oldukça yavaş koşulmasından dolayı şansı kalmayan safkan düzlükte sprint yapmaya çalıştı ancak arttıramadı. Kesinlikle o yarışı ölçü olmayan safkan süratli gitmesini beklediğim bu yarışta en az kendisi kadar kaliteli ve formda ekürisiyle yarışın en şanslı isimlerinden olacaktır.

Bu yarışta; bu tip mesafelerde iyi gruplarda yarışlar kazanmış olan 8 numaralı Beyazatlı, 2 yarış gören 2 numaralı Canaydın, oldukça müsait kiloyla start alacak olan kalite 11 numaralı Sömek, güzel bir form yakalayan 4 numaralı Şah Şehriyar ve ters mesafede kolacak olsa da her an yarış kazanabilecek forma ulaşan  3 numaralı Ihlamur yarışın sırasıyla diğer şanslı isimleri olacaktır.

6. Ayak

2- Hatipoğlu: Üst gruptaki son yarışı ölçü olmayan safkan, müsait grupta kendisini tanıyan aprantisiyle süratli gitmesini beklediğim bu yarışta sonlarda yapacağı etkili sprintle yarışın en şanslı ismi olacaktır.

7- Cold Water: Yaklaşık 3 aylık bir aradan sonra İzmir'de katıldığı 1400 yarışında, virajı oldukça kolay dönen safkan düzlükte jokeyinin teşviklerine karşın istenilen sprinti yapamamasına rağmen tatminkar bir 4.'lük elde ederken nefesten etkilendiği görüldü. Yarış nefesini arttıran safkan yarışın iddialı isimlerinden olacaktır.

Bu yarışta, İzmir'deki son yarışında güzel sprintine rağmen fotoda 2. kalan ve formunu devam ettiren 4 numaralı Gold Hammer, ideal pist ve mesafesinde koşacak olan 3 numaralı Adamant, giderek yükselen bir forma sahip olan 9 numaralı Çiros ve son dönemde formunu yükselten M. Gündüzeli'nin bineceği 8 numaralı Pennys Song yarışın diğer şanslı isimleri olacaktır.

Mini Altılı    
1. Ayak: 8
2. Ayak: 6-8-9
3. Ayak: 4
4. Ayak: 6-3
5. Ayak: 7-5-8-2-11
6. Ayak: 2-7-4-3


            6,00 TL

Normal Altılı    
1. Ayak: 8-1-2
2. Ayak: 6-8-9-1-11-5
3. Ayak: 4
4. Ayak: 6-3-5
5. Ayak: 7-5-8-2-11
6. Ayak: 2-7-4-3

           54,00 TL


Geniş Altılı    
1. Ayak: 8-1-2-5-4
2. Ayak: 6-8-9-1-11-5
3. Ayak: 4
4. Ayak: 6-3-5
5. Ayak: 7-5-8-2-11-4-3
6. Ayak: 2-7-4-3-9

          157,50 TL

www.ganyansitem.tr.gg
www.facebook.com/savass.usta
www.twitter.com/lsporl