23 Nisan 2013 Salı

23.04.2013 Adana At Yarışları Detaylı Analiz ve Tahmin

www.ganyansitem.tr.gg

Altılı Ganyan

1. Ayak: Her ne kadar ağır kilolu da olsa burada ilk isim olacak Işıl Ilgaz önereceğim. Çünkü bu at, buradaki herhangi bir isim kendi stili dışı koşup önlere gitmeyecek olursa bu safkan önde yalnız kalabilir. Ve viraja kadar rölanti tempoda istediği gibi gelecek olursa virajdan sonra bu safkanı geçmek biraz zor olacaktır. Çok iyi bir formu olan Gönülverenstartta oyalanmayacak olursa ön tarafa yakın takip yapıp sonlarda bu grubu geçebilir. Eğerki yarışı süratlendirecek olursa çok müsait kilo bulan Ferisu sonlardaki kuvvetli sprintiyle dökülenleri toplayacaktır. Yarışın sürprizini ise sonlarda sert gelen Bakhaberolacaktır.
Sıralama: 
3,,2-8-1
2. Ayak: Koçarlı, Demiriz, Filintay ve Socrates'in önlerde kabulleneceği bu yarışta ben gerilerden gelecek olan isimleri daha ön planda tutuyorum. Sinanağa iyi grupta ve uzun mesafedeki son yarışında fotoda geçilerek ikinci kalırken oldukça iyiydi. Bir avantajı da sürekli apranti binen safkana bu sefer usta bir jokey binecek olması. İyi bir beklemeyle bu grubu geçebilir. Irmak Sultan son yarışında oldukça iyiydi ve 2. oldu. Bu tip mesafeleri oldukça iyi koşuyor ve kazanabilir. Kazanoğlu sonlarda çok iyi geliyor ve çok iyi bir formu var. Tebale dışında kaldığı son yarışı çok da kötü sayılmaz ve dökülenleri toplarsa şaşırmam. Socrates önde gitmek zorunda kaldığı geçen yarışında son metrelerde geçildi. Biraz daha sabırlı koşacaktır ve şanslı isimlerdendir.Sıralama: 5-3-4-6
3. Ayak: Buradaki tayları kilo farklarıyla dengelemişler ve yarış biraz zor olacak gibi görünüyor. Yanlış tercihle yatılabilecek bir ayak. Orjinin çok beğendiğim ve ilk iki yarışında başarılı yarışlar koşan Arasgülü buradaki rakipleri arasında son 800'ü en başarılı tay, ilk şanslı isim. İlk yarışını kazanırken usta atlar gibi koşan ve buradaki rakiplerine göre en iyi dereceyi yapan Güvenbakan kilo dezavantajına rağmen yine de şanslıdır. Orjininde kaliteli isimler barındıran ve son yarışını kazanan Kınalıgelin yine şanslı olacaktır. Yarışın sürpriz isimleri ise geçen yarışında son metrelere kadar birincilik mücadelesi veren Tanış Rüzgarıve Elazığ'dan hazır getirilen Hülyacan olacaktır.
Sıralama: 2-1-3-6-7
4. Ayak: Fume ve İnvincible'ın tempo vermesi beklenen yarışta, bu iki isim eğer yarışı çok süratlendirmezlerse sonlarda ikisi de şanslı olabilir. Fair Honour ve Kingdom ise bu iki ismin yarışı süratlendirmesi halinde devreye girecek isimler olacaktır. Yarışın sürprizi ise son yarışına göre 8,5 kilo daha uygun koşacak olan Little Cat olabilir.
Sıralama: 2-5-1-3-6
5. Ayak: Buradaki rakiplerinden oldukça fazla olan Opstinate startta kalmaz ya da yarış içinde bir aksilik yaşamadığı takdirde bu grubu geçecektir.
Sıralama: 1,,,,,,,,
6. Ayak: Çok iyi bir orjine sahip olduğunu düşündüğüm, döneminin en iyi atlarından olan, yine Balkaroğlu ekürisine ait Dayım Adnan gibi bir safkanın anne kardeşi olan Danzaidüzenli idmanlarıyla benim ilk önereceğim isim olacaktır. Yarış görerek daha iyi duruma geldiğini düşündüğüm bir başka kaliteli kan hattına sahip olan Celestial Stone iyi koşacaktır. Gülnihal gibi bir kalitenin oğlu olan ve çok iyi idman durumuna sahip Come To Win, yavaş yavaş kazanacak kıvama gelen Roe Deer şanslı isimler olup, yarışın sürprizini ise son tatminkar 3.'lüğü ile Ekselansların Kızı ile Ceyhan Beyi yapabilir.
Sıralama: 4-1-3-11-8-2

Mini(Misli) Altılı
1. Ayak: 3
2. Ayak: 5-3
3. Ayak: 2-1-3
4. Ayak: 2-5
5. Ayak: 1
6. Ayak: 4-1-3-11

          2,40 TL

Normal Altılı
1. Ayak: 3-2
2. Ayak: 5-3-4-6
3. Ayak: 2-1-3-6-7
4. Ayak: 2-5-1-3-6
5. Ayak: 1
6. Ayak: 4-1-3-11

          
40,00 TL


Geniş Altılı
1. Ayak: 3-2-8-1
2. Ayak: 5-3-4-6
3. Ayak: 2-1-3-6-7
4. Ayak: 2-5-1-3-6
5. Ayak: 1
6. Ayak: 4-1-3-11-8-2

            120,00 TL


www.ganyansitem.tr.gg
www.facebook.com/savass.usta
www.twitter.com/lsporl