16 Nisan 2013 Salı

16.04.2013 Adana At Yarışları Detaylı Analiz ve Tahmin

www.ganyansitem.tr.gg

Altılı Ganyan

1. Ayak

9- Silverray: Katıldığı son yarışında, yarışın süratli gitmesine rağmen jokeyinin 3-4 gitmeye çalışması ve son 600-800 arası çalışmaya başlayıp sprint mesafesini uzun tutunca, düzlüğe 3. çıkmasına rağmen 200'de enseye basarak yarışı tabela dışında tamamladı. Oldukça müsait kilosu ve kendisini tanıyan jokeyiyle sabırlı bekleme yapması halinde sonlarda yapacağı sprintle yarışın en şanslı ismi olacaktır. Küçük kuponlara riske edilebilir.

Bu yarışta; start problemi yaşamazsa iyi form tutan 1 numaralı Amaizing, kilo dezavantajına rağmen 2 numaralı Pearl Harbor, ters mesafeye rağmen 7 numaralı Gerilim yarışın diğer şanslı isimleri olup son idmanında dereceli bir iş çıkaran 6 numaralı Topkapıbeyi enteresan bir koşu çıkarabilir.

2. Ayak

3- From The Sea: Geçtiğimiz hafta koştuğu yarışında, yarışı gerilerde takip edip düzlükten sonra orta kulvardan düzgün aksiyonlarla sprint yapan safkan dışındaki rakibinin baskısından kurtulamayınca 3.'lükle yetindi. Yükselen formuyla ve kendisini tanıyan jokeyiyle yarışın en şanslı ismi olacaktır.

10- Kijgit: Yavaş yavaş formunu bulmaya başlayan safkan, katıldığı son yarışında viraja kadar kolay gelmiş ancak düzlükte rakiplerinin hemen içinde çıkmasına rağmen istenilen sprintini atamayıp yakın ara tabela dışında kalmıştı. Bu sefer daha müsait grupta artan kondisyonuyla yarıştaki iddialı isimlerden olacaktır.

Bu yarışta; Urfa'da koştuğu son yarışını ölçü almadığım ve iyi idmanlar veren 11 numaralı Velokızı, bir süre ara verse de düzenli idmanlarla form tutma çabası içinde olan kaliteli 7 numaralı Distant Rising diğer şanslı isimler olup son yarışlarında bekleneni veremese de her an iyi yarışlar çıkarabilecek yetenekte olduğunu düşündüğüm 4 numaralı Öztükel yarışın sürprizini gerçekleştirebilir. 

3. Ayak

4- Özdil: Katıldığı son yarışında, yarışı oldukça süratlendiren bir rakibi olduğu için bekleme yapmayı tercih eden safkan düzlükten sonra orta kulvardan atak yapmaya çalışmış ancak bu sprinti ancak 4. olmaya yetmişti. Bu sefer yarışa kendisinin tempo vermesini beklediğim safkan kendisini kovalayacak bir rakip olmamasıyla yarıştaki en şanslı isim olacaktır.

1- Efekan: Son yarışında, öndeki rakibini kendisi kovalamak zorunda kalan safkan düzlükle beraber en dış kulvardan güzel sprint yapmış ancak fotoda ikinci kalırken hem rakibini kovalamak hem de sprint atmak zorunda kalmasından dolayı yarışı kazanamamıştı. Bugün yine sonlarda yapacağı sprintle yarışta en şanslı isimlerden olacaktır.

Bu yarışta, yükselen formuyla 6 numaralı Akoğuz, kilo dezavantajına rağmen yarışın süratlenmesi halinde sonlarda yapacağı etkili sprintle yarışa ortak olmaya çalışacak olan 3 numaralı Teksen yarışın diğer şanslı isimleri olup, iyi formuna rağmen bir türlü şeytanın bacağını kıramayan ancak her an kazanabilecek yetenekteki 2 numaralı Sinanağa da yarışın sürpriz ismi olacaktır.

4. Ayak

3- Abjarkaya: Katıldığı son uzun mesafeli yarışında güzel bir beklemeyle yarışı kazanan safkan yakaladığı iyi formunu koruyor. Bu sefer kısa mesafeye çıkacan olan safkanın bu yarışta önde yarışı süratlendirecek rakibinin olmaması dolayısıyla yarışı önlerde kabulleneceğini ve düzlükte kendisine avantaj sağlayacağını düşünüyorum. Bu zor yarışta ilk şanslı isim olacaktır.

2- Irmak Sultan: Çok iyi bir form yakalayan safkan özellikle bu tür mesafeleri oldukça başarılı koşuyor. Katıldığı son yarışında da güzel bir beklemeyle çok iyi bir yarış kazanan safkan yine yarışın en şanslı isimlerinden olacaktır.

Bu yarışta, çok iyi form yakalayan 1 numaralı Akıncıhan, start sorunu nedeniyle bir türlü kazanamasa da bu sorunu yavaş yavaş çözülmeye başlayan 7 numaralı Sırkale ve yine çok iyi formu olan 5 numaralı Sokrates yarışın diğer şanslı isimleri olacaktır.

5. Ayak

3- Dark Magic: Çok iyi bir form yakalayan safkan katıldığı son yarışında, önde süratli şekilde kaçan rakibini erken kovalayan ve sanki yarıştaki tek rakibi oymuş gibi onu kaçırmamak için erken yürüyen safkan son 100'de dışından gelen rakiplerine geçilerek 3. kalmıştı. Bugün biraz daha sabırlı koşacağını düşündüğüm safkan yarışın en şanslı ismi olacaktır. Tek olarak öneriyorum.

6. Ayak

4- Birlale: Üst gruptaki son yarışı ölçü olmayan safkan bu yarışta önde yarışı süratlendirecek safkanların olmasıyla, süratlenecek bu yarışta sonlardaki sprintiyle rakiplerini toplayabilir. Yarışın en şanslı ismi olacaktır.

12- Uçargider: Urfa ve Elazığ'da koştuğu yarışlarında pek de fena olmayan bir form yakalayan safkan alışkın olduğu Adana pistinde bu müsait grupta yarışın en şanslı isimlerinden olacaktır. 

Formları birbirinden istikrarsız safkanların katılacağı bu yarışta, ağır kilosuna rağmen 1 numaralı Kesenağa, son yarışında sürpriz yapıp kazanarak bizi yanıltmayan 6 numaralı Demiriz, henüz orjinin hakkını veremese de başarılı olabilecek kapasiteye sahip 9 numaralı Acar Kırnıç, son dönemde formu iyi olmasa da zaman zaman bu tip mesafelerde başarılı yarışlarını hatırladığımız 10 numaralı Doğancık ve kilo avantajıyla 11 numaralı Saçanbey yarışın sırasıyla diğer şanslı isimleri olacaktır.

        Geniş Altılı       
1. Ayak: 9-1-2
2. Ayak: 3-10
3. Ayak: 4-1-6-3
4. Ayak: 3-2-1
5. Ayak: 3
6. Ayak: 4-12

          7,20 TL

        Geniş Altılı       
1. Ayak: 9-1-2
2. Ayak: 3-10-11-7-4
3. Ayak: 4-1-6-3-2
4. Ayak: 3-2-1
5. Ayak: 3
6. Ayak: 4-12-1-6-9

          56,25 TL           


        Geniş Altılı       
1. Ayak: 9-1-2-7-6
2. Ayak: 3-10-11-7-4
3. Ayak: 4-1-6-3-2
4. Ayak: 3-2-1-7-5
5. Ayak: 3
6. Ayak: 4-12-1-6-9-10-11

          218,75 TL

www.ganyansitem.tr.gg
www.facebook.com/savass.usta
www.twitter.com/lsporl