21 Nisan 2013 Pazar

21.04.2013 İstanbul At Yarışları Detaylı Analiz ve Tahmin

www.ganyansitem.tr.gg

1. Ayak
Uzun ara sonrası gördüğü yarışında startta 4-5 boy kadar oyalanıp grubun gerisinde viraja gelen ve düzlükle beraber jokeyi Halis Karataş'ın hafif teşvikleriyle deneme yapması ancak yarışa o gün için girmeyen, son 200'den itibaren de jokeyinin kontrolünde yarışı tamamlayanSarraf "bana göre" en iyi koştuğu pist ve mesafede yarışın en şanslı ismi olacaktır. Son yarışında uzun mesafede ikincilik yapan, yine bana göre en iyi koştuğu pist ve mesafeyi bulan Gezeroğlu ağır kilosuna rağmen şanslı isimlerdendir. Fotoda 3. kaldığı son yarışında yavaş yavaş formunu yukarılara taşıdığını gösteren Zembelek ve sahaya bir türlü tam olarak yansıtamasa da kalitesine inandığım Özgülen yarışın diğer şanslı isimleri olacaktır.

Sıralama: 5-2-7-9

2. Ayak
Rain River ve Acıdereli'nin önde tempo yapması beklenen bu yarışta, yarışı süratlendirecek olurlarsa benim ilk şanslı atım sonlarda yapacağı etkili sprintle Sahadan Gallop olacak. Bu tip pist ve mesafelerde başarılı yarışlar koşabilen safkanın sprinti güçlü ve jokeyi de son dönemde formda. Kazandığı son yarışında formunu bulduğunu gösteren Festük, gördüğü yarışında göz dolduran Hamza Bin Davut, kilo dezavantajıyla katıldığı son yarışında oldukça dikkatimi çeken ve jokey olmasına az yarış kalan aprantisiyle Ice Fountain, bu mesafelerde başarılı yarışlarını hatırladığımız Doctor yarışın diğer şanslı isimleri olacaktır.

Sıralama: 9-4-10-1-6

3. Ayak
Kilo farklarının kafa karıştır abileceği bu yarışta, yarışın süratli gideceğini söylemek sanırım medyumluk olmayacaktır. Bu denli süratli gidecek yarışta sonlarda etkili geleceğini düşündüğüm ilk atım Step By Step olacak. Ancak startta çok oyalanmaz ve belirli bir avans verilirse Aeneas'ın her an herhangi bir grubu geçebilecek yetenekte olduğunu biliyoruz. İlk iki isim olarak bunları belirlemiş olsam da ben bu yarışta her atın gelirinin olduğunu düşünüyorum ve kapatılması taraftarıyım.

Sıralama: 3-1-2-5-4

4. Ayak
Son çim pistteki yarışında startta 4 boy kadar kalıp, düzlüğe de grubun 2-3 boy gerisinde çıkan ve son 300'den sonra en dış kulvardan müthiş bir sprint yaparak fotoda 3. kalanÇetinaslan bugün ideal pist ve mesafesinde kazanmaya en yakın isim olacaktır. Startta oyalanmazsa bu grubu geçecektir. Alternatif tek isimdir. Startta kalması durumunda ise büyük kilo avantajıyla koşacak olan ve önde boş kalması halinde yarışın bombasını yapabilecek Altun Pınar, her ne kadar ağır kanlı bir isim olduğunu ve biraz daha mesafe istediğini düşünsem de müsait grupta koşacak olan Bulut Reis yarışın diğer şanslı isimleri olup son dönem iyi form yakalayan Kızgınlav ve bu pist-mesafede çok iyi olduğunu düşündüğüm Tornado sürpriz isimlerdir.

Sıralama: 2,,,,,,7-1-3-4

5. Ayak
Katıldığı son kum pist yarışını kazanırken ne kadar formda olduğunu gösteren ve bana göre en iyi koştuğu pist ve mesafeye çıkan Darfur'un bu grubu geçmesini bekliyorum. Günün tek önereceğim ismidir.


Sıralama: 2,,,,,

6. Ayak
Oldukça kaliteli bir safkan olmasına karşın yaklaşık 4 aylık bir aradan sonra ilk yarışını kazanan ve bu yüzden de acaba "dinçlik sonrası sendromu" yaşar mı diye tereddüt ettiğimBachelor Son ilk isim olarak öneriyorum ancak bu yüzden tek olarak öneremiyorum. Kaliteli bir safkan olduğunu düşündüğüm ve usta jokeyiyle Big Shut, ara vermiş olsa da kalitesiyle Kasnezan, son 4.'lüğünde dikkat çeken Molu Beyi yarışın diğer şanslı isimleri olacaktır.

Sıralama: 3-2-6-7  

Mini(Misli) Altılı
1. Ayak: 5-2
2. Ayak: 9-4-10
3. Ayak: 3
4. Ayak: 25. Ayak: 2
6. Ayak: 3-2

           0,60 TL 

Normal Altılı
1. Ayak: 5-2-7-9
2. Ayak: 9-5-10-1-6
3. Ayak: 3-1-2-5-4
4. Ayak: 25. Ayak: 2
6. Ayak: 3-2-6-7


         20,00 TL     


Geniş Altılı
1. Ayak: 5-2-7-9
2. Ayak: 9-4-10-1-6
3. Ayak: 3-1-2-5-4
4. Ayak: 2-7-1-3-45. Ayak: 2
6. Ayak: 3-2-6-7


         100,00 TL

www.ganyansitem.tr.gg
www.facebook.com/savass.usta
www.twitter.com/lsporl