21 Mart 2013 Perşembe

21.03.2013 İtalya - Brezilya Detaylı Analiz ve Tahmin

İtalya, beklenenin aksine son Avrupa Şampiyonası'nda final oynayarak herkesi şaşırtmıştı. Prandelli, İtalya'ya alışıldık İtalyan ekolü dışında göze hoş gelen güzel futbol oynatarak dikkatleri üzerine çekerken bunun karşılığını da Euro 2012'de yarı finalde Almanya'yı eleyip final oynayarak aldı. Ancak finalde süper ekip İspanya'ya boyun eğmişler ama en az onlar kadar takdir toplamışlardı. Prandelli hala takımın başında ve aynı futbolu oynatmaya devam ediyor. Dünya Kupası Elemeleri'nde oynadıkları 4 maçta topladıkları 10 puanla gruptan rahat çıkacaklarının sinyallerini veriyorlar. Bugün grup maçı olmaması nedeniyle hazırlık maçı oynayacaklar. Son 2 hazırlık maçında Fransa'ya yenilip, Hollanda ile berabere kaldılar. Salı günü grup maçında Malta ile oynayacaklar.

Brezilya, bildiğimiz Brezilya. Kim oynarsa oynasın ya da kim oynamazsa oynamasın onların futbolu değişmiyor. Hazırlık maçı da oynasalar aynı ciddiyetle aynı futbolla oynuyorlar. Son dönemde dünya futboluna Neymar gibi yeni bir yıldız daha kazandırdılar. Onu izlemek keyif verici. Her an nasıl bir hareketle rakibine zor anlar yaşatacağı belli değil. Gözünüzü bir an bile ayırmamanız lazım. Brezilya son 3 hazırlık maçında galip gelemedi. Bu maçlarda İngiltere'ye kaybederken Arjantin ve Kolombiya ile berabere kaldılar. 

Bütün bu veriler ışığında; bu maçta 3 veya daha fazla gol izlememiz olağan görünüyor. İtalya açık futbol oynar da arkada fazla açık verirse karşısındaki Brezilya bunu asla affetmez. En mantıklı olanı gol barajının aşılması olacaktır.


Bol şanslar...

www.facebook.com/savass.usta
www.twitter.com/lsporl 

Hiç yorum yok: