26 Mart 2013 Salı

26.03.2013 Bursa At Yarışları Detaylı Analiz ve Tahmin

Altılı Ganyan

1. Ayak

8- Dudrio: İzmir'de katıldığı son yarışında, 59 kiloyla, 6-7 boy startta kalıp virajı da en geride dönmesine rağmen düzlükte yaptığı güzel sprintiyle tabelaya yakın 5. bitiren safkan oldukça iyi göründü. Daha önce kulaklık denenen taya bu sefer kapalı gözlük takılacak. Çok iyi idman veren safkan eli kulağında olup start sorunu yaşamadığı takdirde yarışın en şanslı ismi olacaktır. Küçük kuponlara riske edilebilir.

3- İstanbul Beyi: Verdiği ara sonrası İstanbul'da katıldığı yarışında tabela dışında kalmasına rağmen fena bir görüntü çizmeyen tay daha iyi koştuğu Bursa'ya getirildi. Son idmanını birlikte yaptığı jokeyi U. Polat'la yarışın iddialı isimlerinden olacaktır.

Bu yarışta; önde istediği tempoyu bulması halinde 1 numaralı Poncik, son üst grup koşusunda tatminkar bir görüntü çizen 4 numaralı İnnamormento, tatminkar formuyla 6 numaralı Almanyalı Yarim ve son yarışını kazanarak maidenden çıkan 5 numaralı Fire Piece diğer şanslı isimler olacaktır.

2. Ayak

5- Emres Star: Hayatının ilk yarışını iyi bir grupta koşan safkan iyi start alamayıp grubun gerisinde kaldığı halde düzlükten sonra iyi aksiyonlarla güzel ataklar yaptı. Tabela dışında kalmış olsa da oldukça iyi görünen safkan bu müsait grupta usta jokeyiyle ilk şanslı isim olacaktır. 

3- Columbus: Yarış içinde birkaç kere faullere maruz kalan safkan jokeyinin kontrolünde yarışı tabela dışında tamamlamasına rağmen, iyi orjini ve hazır görüntüsüyle yarışın iddialı isimlerinden olacaktır.

Bu yarışta; tabela içinde bitirdiği yarışlar sonrası fit duruma gelen, ideal pist ve mesafesindeki 2 numaralı Attention, uzun mesafe yarışlarında başarılı bir grafik çizen ve bu mesafede de başarılı koşmasını beklediğim 4 numaralı Dipsomania yarışın diğer iddialı isimleri olup yarışın sürprizlerini ise süratiyle dikkat çeken 10 numaralı Duyguer ve ara vermiş olsa da 11 numaralı Miss Derya yapabilir.

3. Ayak

1- Başoğul: İstanbul'da katıldığı son yarışında önündeki rakibiyle biraz erken boğuşmaya başlayan safkan sonlarda dışından kuvvetli gelen rakiplerine geçilip 3. kalmıştı. İyi formuyla önde boş kalırsa bitirebilecek yetenekteki safkanı ilk isim olarak öneriyorum. 

3- Azimşah: Son yarışında start çıkışında yediği faulle grubun gerisine düşen safkan, virajı ortalarda dönüp son 300'lere kadar kolay geldikten sonra yaptığı kısa sprintle yarışı kazanmayı başardı. Güzel formunu devam ettiren safkan yarışın en iddialı isimlerinden olacaktır.

Bu yarışta; yarışın süratli gitmesi halinde müsait kilosuyla sonlarda devreye girebilecek 7 numaralı Doludizgin, tatminkar son 3'lüğüyle 5 numaralı Hasretimkaya ve ters mesafeye rağmen formuyla 2 numaralı Delijet yarışın diğer şanslı isimleri olacaktır.

4. Ayak

1- Alya: Müthiş bir form grafiği yakalayan ve katıldığı son yarışında rakiplerine göre kilo dezavantajına rağmen yarış boyu yakın takip ettiği Steel Cat gibi süratli bir safkanı fotoda geçmeyi başaran safkan devam eden formuyla yarışın en şanslı ismidir. Alternatif kuponlara riske edilebilir.

2- Arcsaint: Son dönemde oldukça iyi bir form yakalayan safkan katıldığı 1600 son yarışında öndeki rakibinin fazla avans almış olmasından dolayı sonlarda yaptığı etkili sprintle fotoda 2. kaldı. Süratli gitmesi muhtemel bu yarışta sonlarda yapacağı etkili sprintle devreye girebilir.

Bu yarışta; önlerde boş kalması halinde 6 numaralı Postacı ve gördüğü yarışlar sonrası daha iyi duruma gelen ideal pist ve mesafesindeki 5 numaralı Nasrullah Bey yarışın diğer iddialı isimleri olacaktır.

5. Ayak

4- Shut Up: Katıldığı son yarışında ters mesafeden etkilenen safkan ideal pist ve mesafesinde süratli stiliyle koşuyu bir nefeste bitirebilecek forma sahip. İlk şanslı isim olacaktır.

7- Wolves Valley: Verdiği ara sonrası iki yarış gören safkan katıldığı son yarışında 3.'lük elde ederken oldukça iyi bir görüntü sergiledi. Bugün bu pist ve mesafede, uygun kilosuyla yarışın en şanslı isimlerinden olacaktır.

Bu yarışta; sonlarda yapacağı etkili sprintiyle 2 numaralı Arsultanı, son güzel ikinciliğiyle 5 numaralı Princess Süreyya, son yarışında kımıldayan ve müthiş idman durumu olan 9 numaralı Satana, her an ters bir yarış koşabilecek kapasitedeki 6 numaralı Princess Butterfly, ağır kilosuna rağmen sonlardaki etkili sprintiyle 1 numaralı Rocio yarıştaki diğer iddialı isimlerdir.

6. Ayak

16- Kurçak: Katıldığı son yarışında iyi grupta virajdan sonra yaptığı güzel sprintle 2. olan safkan o gün için kazanan atın o kadar avans almasıyla onu geçmesi biraz zordu. Süratli gitmesini beklediğim bu yarışta, sonlarda yapacağı etkili sprintiyle kazanmasını bekliyor ve sizlere tek olarak öneriyorum. 

Güvenmeyip rakip arayanlar, startta çok oyalanmadığı takdirde 1 numaralı Sezginşah ve bir süre ara vermiş olsa da 5 numaralı Akgiray'ı değerlendirebilirler.



Bol şanslar...

www.facebook.com/savass.usta
www.twitter.com/lsporl

Hiç yorum yok: