2 Mart 2013 Cumartesi

Dortmund - Hannover Detaylı Analiz ve Tahmin

Gol sayısı itibariyle sansasyonel bir maç olma ihtimali yüksek olan bir karşılaşma bizleri bekliyor.
Dortmund, hafta içi Bayern Münih deplasmanında kupa maçına çıktı ve maçı 1-0 kaybederek kupadan elendi. Bu maç onların yenilerek kupadan elenmesine bir reaksiyon gösterme maçı ve bunun yanı sıra Salı günü oynayacakları Shaktar Donetsk Ş. ligi maçı öncesi moral bulma maçı olacak. Bu maçta 2 maçlık aradan sonra cezası biten Lewandowski'ye kavuşacaklar. Bu maç ayrıca ligdeki konumlarını koruma açısından önemli bir karşılaşma olacak. Hafta içi kupa maçında oynamayan Hummels'in durumu maç saatinde belli olacak.
Hannover, Almanya'nın en açık ve göze en hoş gelen futbolu oynayan takımlardan birisi. Genelde sahaya 3 forvetle çıkıyorlar ve orta sahadaki Huzsti'yi de sayarsak bu sayı 4'e çıkıyor neredeyse. Maçlarının genelde gollü geçmesinden bunu anlayabiliyoruz zaten. Hannover'de hoşuma giden bir durum daha var o da kimseden korkmadan kendi futbollarını oynamaya çalışıyorlar. Futbolu çirkinleştirmiyorlar. Uefa Avrupa Ligi'ne Anzhi'ye yenilerek elendiler. Ligde yine Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veriyorlar. Dün Frankfurt'un elenmesiyle Ş. Ligi potasına dahi girdiler. Kazanırlarsa çok çok önemli bir 3 puan olacak onlar için de. Maçlarının gollü geçmesi ve çok hücum etmeyi seven bir takım olmalarının yanı sıra defansında da açıklar veren bir takım olan Hannover'de bugün bir de üstüne defansta Cherundolo ve Eggiman'dan yoksun çıkacaklar sahaya. Huzsti ve Stindl'ın da sakatlıkları sürüyor. Bunlar ciddi eksikler.

Dortmund'un maçı kazanmasını bekliyorum ve bu maçın yukarıda da belirttiğim gibi gol sayısı bakımından sansasyonel bir maç olabileceği düşüncesindeyim. Süpriz sevenler veya sistem oynayanlar +7 deneyebilirler.

Bol şanslar..


Hiç yorum yok: