14 Mart 2013 Perşembe

Fenerbahçe - Viktorya Plzen Uefa Avrupa Ligi Detaylı Analiz ve Tahmin

Fenerbahçe, genel olarak çok etkili futbol oynamasa da bazı maçlarda oldukça iştahlı oynuyor. Daha önceki analizlerimde de belirttiğim gibi Emre'nin gelişi "futbol olarak" Fenerbahçe'yi çok iyi yönde etkiledi. Takımın orta sahası çok daha verimli ve çok daha iyi işliyor. Bu maçta oynamayacak olması kötü. Emre dışında bugün Meireles de yok, Webo'nun da sakatlığı var.

Viktorya Plzen, iyi niyetli futbol oynamaya çalışan bir takım ama biraz kısıtlı. Daha önceki turlarda Madrid ve Napoli'yi geçmelerinden sonra sanırım ayakları biraz yerden kesilmiş. İlk maçta arada bir parlasalar da genelinde yokları oynadılar.

Bugün maç Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle SEYİRCİSİZ oynanacak. lk maçta Fenerbahçe oldukça büyük bir avantaj yakaladı. Aykut Hoca'nın mantalitesine çok yatkın bir maç olacak. Yani rölanti maç, sağlam oyun. Çünkü çok dikkat etmeleri gerekiyor çünkü bu takım Napoli'ye deplasmanda 3 attı. Seyircisiz de olsa skor avantajıyla Fenerbahçe'nin yine kazanacağını ve gollü bir maç olacağını düşünüyorum.


Bol Şanslar... 

www.facebook.com/savass.usta
www.twitter.com/lsporl

Hiç yorum yok: