8 Mart 2013 Cuma

Augsburg - Nürnberg Detaylı Analiz ve Tahmin

Ausburg, ligin ikinci yarısında oynadığı 7 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Geçen hafta Werder Bremen'i deplasmanda yenmeyi başararak formda olduklarını bir kez daha gösterdiler. Şu an ligde Play-out konumundalar. Üstlerindeki Wolfsburg'la aralarında 6 puanlık bir fark var ve bu şekilde devam ederlerse onlara korkulu günler yaşatabilirler. En kötü ihtimalle pozisyonlarını koruyup sezon sonunda play-out oynayarak ligde kalmak istiyorlar. Çok fazla gol yemiyorlar, arkayı sağlam tutup kontra futbolu tercih ediyorlar. Bugün orta sahanın önemli ismi Daniel Baier cezalı olduğundan takımdaki yerini alamayacak.

Nürnberg, benim Almanya Ligi'nde ne tür bir futbol oynadığını ya da oynamaya çalıştığını bilemediğim garip bir takım. Aşağı yukarı her maç benzer kadro sahaya çıkmasına rağmen bazen çok hücum bazense çok defansif oynuyorlar. Aslında aynı kadrolarla bunu başarmak da güzel. Ama neticede deyim yerindeyse boyları  ne uzuyor ne de kısalıyor. Ligde oynadıkları son 5 maçta yenilmediler ancak pek de kazanamıyorlar. Bu 5 maçın 4ünde berabere kalıp 1 maçı kazandılar. Bugün orta sahadan Gebhart sakat olduğu için ve forvet Polter cezalı olduğundan dolayı kadroda yoklar.

Her iki takımın da beraberlik takımı kimliği kazanmış olmalarından ve her puanın önemli olmasından dolayı beraberlik bekliyorum. Çok gol çıkacağını da düşünmüyorum.

Bol şanslar..

http://www.facebook.com/savass.usta
https://twitter.com/lsporl

Hiç yorum yok: