8 Mart 2013 Cuma

Galatasaray - Gençlerbirliği Detaylı Analiz ve Tahmin

Galatasaray, geçtiğimiz hafta çok ilginç bir maç oynadı. Eskişehir deplasmanında maçtan önce her iki takımında maç kadrolarını kime gösterseniz bu maçta çok gol olur, hem atar hem yer bol gol olur derdi. Ancak hiç de öyle olmadı. Eskişehir'in atakları vardı ancak GS pozisyona girmekte oldukça zorlandı. Takımın yapısı değişiyor ve bu değişimin oturması biraz zaman alacak gibi görünüyor. Ben yine de kadro kalitesi olarak ligde oldukça farklı olduğunu düşünüyorum. Özellikle iç saha maçlarında seyircisinin de müthiş desteğini alarak oynuyorlar. Bugün defanstan Dany ve forveti Elmander sakat, ortasahadan Melo ise cezalı.

Gençlerbirliği, ligde pozitif futbol oynamaya çalışan takımlardan birisi. Düşme potasının 4 puan üstündeler. Bir an önce aşağıdan kopmak istiyorlar. Zira birkaç maç arka arkaya kaybettikleri takdirde kendilerini oraya çok daha yakın bulabilirler. Kadrosunda Vleminckx, Azofeifa, Hurşut, Jimmy gibi kaliteli futbolcular var. Bugün Cem Can ve Ermin Zec cezalı, Hurşut'un da oynaması beklenmiyor ancak yine de son durumu maç saatinde netlik kazanacak.

Bu maçta iki takımın da açık futbol oynamayı sevmesi sebebiyle ve yine zemin sorun çıkarmazsa net olarak oldukça gollü bir maç bekliyorum.

Bol şanslar...

http://www.facebook.com/savass.usta
https://twitter.com/lsporl

Hiç yorum yok: