5 Mart 2013 Salı

B. Dortmund - S. Donetsk Detaylı Analiz Ve Tahmin

B. Dortmund ile ilgili söylenecek şeyleri daha önceki yazılarımızda söylemiştik. Süper futbol oynuyorlar. Bu sene bu futbollarına Ş. Ligi'nde de devam edip ölüm grubunu muhteşem bir performansla lider bitirdiler. Lewandowski, Götze, Reus, İlkay gibi harika performansla oynayan futbolculara sahipler. Ligde haftasonu Hannover'i güzel bir futbol ve 3 golle geçtiler. Ligde şampiyonluk umutlar yok. Bu sene hedefleri Ş. Ligi'nde çok iyi yerlerde olmak.

S. Donetsk, Lucescu önderliğinde birçok kişinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Ligi zaten domine eden takım artık Ş. Ligi'nde de başarı istiyor. Oynadıkları futbol göze oldukça hoş geliyor. Kendi yıldızlarını kendi yaratan bir takım. Takımdaki Brezilyalılar, kaptan Srna forvetteki Ermeni Mkhitaryan müthiş performans gösteriyorlar.

Ukrayna'daki 2-2'nin rövanşında karşı karşıya gelecek olan Dortmund ve Shaktar maçının seyir açısından çok keyifli olacağını düşünüyorum. Shaktar'ın biraz temkinli oynayacağını ve Dortmund'un açığını bekleyeceğini düşünüyorum. Maçın Almanya'da oynanacak olması ve ilk maçın skoruna baktığımızda Dortmund öne çıkıyor tabiki. Yalnız sonuçta bir Ş. Ligi maçı olduğunu ve karşıdaki rakibin de her an sürpriz yapacak bir takım olduğunu da unutmamak gerekir. Erken gelecek bir golle maçta oldukça çok gol izleyebiliriz de.

Bol şanslar...

Hiç yorum yok: