5 Mart 2013 Salı

Manchester United - Real Madrid Detaylı Analiz ve Tahmin

Manchester United, ligde artık şampiyonluğa koşuyor. Müthiş bir form yakaladılar, çok uzun süredir resmi maç kaybetmediler. Ancak bu maç kadrolarına baktığımızda enteresan bir takım çıkıyor sahaya. Daha doğrusu sahaya çıkmayanlar daha enteresan. Rooney, Kagawa, Valencia, Young gibi oyuncular kenarda olup, ilerleyen dakikalarda forma şansı bekleyecekler. Önemli bir eksik yok takımda.

Real Madrid, formu tavan yapmış olan bir başka takım. Barcelona karşısında 3 gün arayla 2 maçta da harika futbol oynayıp rakiplerini içerde de dışarda da yenmeyi başardılar. Hem de son lig maçında Ronaldo gibi Mesut gibi oyuncularını kenarda bekletmişti Mourinho. Buna rağmen kazandılar. Bugün ideal kadrosuyla sahada olacaklar.

İki tane formu en üst seviyedeki takım İspanya'daki 1-1'in rövanşına çıkıyorlar. Her iki takım da bir manada ligi bıraktılar. Birisi şampiyon olmak üzere öteki de şampiyonluktan çok uzakta. Kadroları görünce oldukça şaşırdım Manchester adına ama yine de sahada olacak olanlara bakınca yine süper bir kadro var. Ben her yerde Real Madrid favori gösterilse de iddaa mantığıyla baktığımda iç saha avantajıyla Manchester'in yenilmeyeceğini düşünüyorum. Turu kim geçer bilinmez ama Manu'yu deplasmanda yenmek öyle kolay bir iş değildir. Bence Real ancak gollü beraberlikle turu geçebilir.

Bol şanslar...

Hiç yorum yok: