7 Mart 2013 Perşembe

Benfica - Bordeaux Uefa Avrupa Ligi Analiz ve Tahmin

Benfica, Portekiz Ligi'nde lider ve bence Avrupa'da devam etmeleri gereken yer Uefa değil Ş. Ligi olmalıydı. Ancak Celtic'in müthiş bir sürprizine maruz kaldılar. Onlara yenilmediler hatta iki maçta 4 puan aldılar onlardan ama Celtic'in diğer maçlarda topladığı puanlara (Barcelona'yı yenmelerini kimse beklemiyordu) yapacak bir şey yoktu. Uefa Avrupa Ligi'ne iyi başladılar ve belki de turnuvanın favorilerinden olabilecek olan Leverkusen'i iki maçta da yenerek saf dışı bıraktılar. Bence Eufa Avrupa Ligi'nin en önemli favorilerinden biri konumundalar. Bugünkü tek eksikleri orta sahadan N. Matic cezalı durumda.

Bordeaux, Fransa Ligi'nde 10. sırada ve neredeyse hedefsiz kaldılar. Uefa Avrupa Ligi'nde ise tam tersi bir görüntü çizdiler ve Newcastle, Brugge gibi takımların olduğu grubu lider tamamladılar. Sonraki turda ise Dinamo Kiev'i 1-1 ve 1-0'lık skorlarla geçtiler. Bugün düzenli forveti H. Saivet ve alternatif forveti Diabate oynamayacak. Yine orta sahadan N'guemo takımdaki yerini alamayacak.

Bana göre Uefa Avrupa Ligi'nin en önemli favorilerinden birisi konumunda bulunan Benfica, eksik rakibi karşısında çıkacağı bu maçta, ikinci maç için avantajlı bir skor yakalayacak ve kazanacaktır.

Bol şanslar...

http://www.facebook.com/savass.usta
https://twitter.com/lsporl

Hiç yorum yok: