1 Mart 2013 Cuma

Getafe - Zaragoza Detaylı Analiz ve Tahmin

Son haftaların formda takımlarından Getafe ligde düşmeme mücadelesi veren Zaragoza'yı ağırlıyor.

Getafe, ligde oynadığı son 4 maçın 3'ünü kazanırken sadece deplasmanda Barcelona'ya kaybetmişlerdi. O maçta sonuç olarak hezimete uğradılar belki ama ardından iki maç üst üste kazanarak hemen reaksiyon gösterdiler. Bu maça defansta Valera, orta sahanın önemli isimleri Torres ve Lafita'dan yoksun çıkacak olsalar da telafi edebilecek bir kadroya sahip olduklarını düşünüyorum.

Zaragoza, uzun süredir galibiyete hasret ve bu şekilde devam ederlerse sezon sonunda kendilerini son 3 içinde bulabilirler. Kadrosunda Helder Postiga gibi bir yıldız barındırıyor olsalar da onu destekleyecek bir kadro kalitesine sahip değiller. Orta sahadaki Movilla bir başka tecrübe ama sadece ikisi bu takımı sırtlamak için herzaman yeterli olmuyor. Bugün bir de sahaya kaleci Jimenez'in sakat Leo Franco'nun da cezalı olması nedeniyle 3.kaleci Guerrero ile ve yine defansın önemli ismi Paredes, orta sahanın önemli isimleri Apono ve Zuculini'den yoksun çıkacaklar. 

Her iki takımın da eksiklerini göz önüne aldığımız zaman enteresan bir maç bizi bekliyor olacak. Ancak yukarıda da belirttiğim gibi kadro kalitesi ve form durumları göz önüne alındığında ibre her halukarda Getafe'den yana. Bazen enteresan sonuçlara imza atan Zaragoza'nın bu sefer bu eksikleriyle, Getafe deplasmanından puanla dönmesi süpriz olur.

Hiç yorum yok: