18 Mart 2013 Pazartesi

M. Gladbach - Hannover Detaylı Analiz ve Tahmin

Gladbach, bu yıl istediğini elde edemediği Uefa Avrupa Ligi'ne önümüzdeki yıl yeniden gidebilme hesapları yapıyor. O potayla arasında 3 puanlık bir fark var. Özellikle iç sahada iyi performans sergiliyorlar. Son 3 maçta 5 puan aldılar. Bugün sahaya önemli bir eksik olmadan çıkacaklar.

Hannover, göze hoş gelen futbolunu oynamaya devam ediyor. Çok kaliteli bir hücum hattı var. Onlar da önümüzdeki yıl Uefa Avrupa Ligi'ne gitme hesapları yapan bir başka takım. Onların da şu an maç eksiğiyle 4 puanlık bir dezavantajları var. Kazanmaları halinde o bölgeyle fark 1'e inecek. Ancak sezon başından beridir deplasmanlarda sıkıntı çekiyorlar. Bugün defansın önemli isimleri Cherundolo ve Eggiman ile orta sahanın önemli isimleri Stindl ve Huszti yoklar. 

Hannover'in zaten gol yeme potansiyeli yüksek bir takım olduğunu düşündüğümüzde bu eksikleriyle beraber oldukça zorlanacakları bir maç olacak. Ben Gladbach'ın favori olduğu maçta gol barajının aşılacağını düşünüyorum. Bol gollü bir maç da izleyebiliriz.

Bol şanslar...

www.facebook.com/savass.usta
www.twitter.com/lsporl

Hiç yorum yok: