18 Mart 2013 Pazartesi

M.P. Antalyaspor - Fenerbahçe Detaylı Analiz ve Tahmin

Antalyaspor, herkesin gıptayla izlediği bir takımdı ancak son haftalarda ciddi bir düşüş içindeler. Ligde oynadıkları son 5 maçta 3 yenilgi 1 beraberlik alıp 1 kere kazanabildiler. Ancak futbol anlayışından asla taviz vermeyen bir takım. Hala tempolular hala açık futbol oynuyorlar. Uefa Avrupa Ligi'ne gitmek için mücadele ediyorlar ancak performanslarını arttırmaları halinde Ş. Ligi potasını bile zorlayabilirler. Ligin ilk yarısında rakibini deplasmanda 3-1 yenmişlerdi. Bugün orta sahanın önemli ismi Murat Duruer'in oynamama ihtimali var, maç saati netlik kazanacak.

Fenerbahçe, son dakikalarda yürekleri ağıza getiren maçta deplasmandaki avantajıyla birlikte Plzen'le 1-1 berabere kalarak tur atladı ve rakibi Lazio oldu. Ligde ise geçen hafta Galatasaray'ın sürpriz puan kaybıyla beraber aralarındaki puan farkı azaldı ve şampiyonluk için yeniden iddialı konuma geldiler. Ancak bu maçta puan kaybederlerse ligin boyunun kısaldığı bu dönemde şampiyonluk için ağır darbe olacak. Bugün Emre'nin oynamama ihtimali var. Webo, Ziegler, M. Topal, Krasic ve Stoch yoklar. 

Fenerbahçe'nin önemli eksikleri var. Ancak şampiyon olmak istiyorlarsa kazanmaktan başka çareleri yok. Antalya ise yeniden bir çıkış arıyor. Ve önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında mücadele etmek istiyorlar. Bu şartlar altında iki tane kazanmak zorunda olan takımın mücadelesinde bol gol izleyeceğimizi düşünüyorum. Gol barajı aşılır.

Bol şanslar..

www.facebook.com/savass.usta
www.twitter.com/lsporl

Hiç yorum yok: