12 Mart 2013 Salı

Schalke - Galatasaray Detaylı Analiz ve Tahmin

Schalke son dönemde oynadığı maçlarda yeniden form tutmaya başladığını gösterdi. Özellikle iç sahada ne kadar iyi performans gösterdiklerini biliyoruz. Ligde şampiyonluk umudu olmadığına göre elindeki en büyük hedef Ş. Ligi'ni bitirebilecekleri en iyi yerde bitirmek. Bugün en önemli golcüsü Huntelaar, orta sahanın dinamosu ve ilk maçta bana göre sahanın yıldızı olan takımının golünü atan J. Jones oynamayacaklar.

Galatasaray'ın futbolundaki düşüşten daha önce bahsetmiştim. Nitekim ligdeki mağlubiyet bunun göstergesi oldu. Alıştığımız yüksek tempolu ve bol pozisyonlu futbollarını oynayamıyorlar. Ancak basın toplantısında Fatih Terim'in kendisine ve takımına güvenini sözlerinden ve yüzünden net olarak anlaşılıyordu.

Maçın Almanya'da olması seyirci açısından Galatasaray için bir avantaj olabilir. Her ne kadar Schalke'nin Galatasaray'a ayırdığı %5'lik bir alan da olsa oradaki Türk seyircisinin bundan daha fazla yer dolduracağını düşünmek yanlış olmaz sanırım. Schalke'nin çok önemli 2 eksiğinin bulunması ve GS için üzerindeki ölü toprağını atması açısından çok önemli olan bu maçta tur atlayabilir mi bilmem ama ben oradan yenilmeden döneceklerini düşünüyorum. 


Bol Şanslar...


http://www.facebook.com/savass.usta
https://twitter.com/lspor

Hiç yorum yok: