17 Mart 2013 Pazar

17.03.2013 Adana At Yarışları Detaylı Analiz ve Tahmin

Altılı Ganyan

1. Ayak

1- Akıncıhan: Katıldığı son yarışta, kendisinden yaşça büyük rakipleriyle mücadele eden kaliteli safkan son 200'de gruba hakim olup son metrelerde dışından çok sert gelen rakibine fotoda geçilirken çok iyi bir görüntü sergiledi. Kısa zaman içinde geçen seneki formuna ulaşacağını gösteren safkanın bugün uzayan mesafeyi de yadırgamayacağını düşünüyor ve sizlere ilk isim olarak öneriyorum.

4- Koralay: Son yarışında viraja kadar kolay gelen safkan düzlükten sonra önü kapanınca iç kulvardan orta kulvara çıkıp oradan yaptığı güzel sprintiyle 2. olurken, 20 metre daha olsa o gelişiyle yarışı kazanabilirdi. İyi ahır bakımı ve güzel formuyla yarışın iddialı isimlerinden olacaktır.

Bu yarışta, son yarışında dış kulvardan yaptığı güzel sprintle güzel bir 3.'lük elde eden ve güzel formu devam eden 3 numaralı Tunçoğlu, ters mesafeye rağmen tatminkar bir forma sahip olan 5 numaralı Tunahanbey ve 2 yarış gördükten sonra daha iyi duruma gelen ve çok müsait kilosu olan 7 numaralı Hasşimşek diğer şanslı isimler olacaktır.

2. Ayak

1- Baba Boran: Sorunlarından yavaş yavaş kurtulmaya başlayan kaliteli safkan katıldığı son yarışında üst grupta düzlüğe kadar iyi gelip sonra istenildiği gibi arttıramadı ve son 300'den sonra jokeyinin kontrolünde yarışı tamamladı. Giderek daha iyi duruma geldiğini düşündüğüm kaliteli safkanın ideal pist ve mesafesinde kendisini iyi tanıyan pilotu M. Çelik'le yarışın en şanslı ismi olacaktır. Alternatif tek arayanlara önerimdir.

5- Mayan: Katıldığı son yarışta viraja kadar çok iyi gelen safkan viraj üstünden itibaren önünde bir set oluştu ve 200'lere kadar o setten kurtulamadı. Son 200 den sonra yaptığı düzgün sprintiyle 3. olurken oldukça göz doldurdu. Bugün yarışın süratli gitmesi muhtemel bu yarışta sonlarda yapacağı etkili sprintiyle iddialı isimlerden olacaktır.

Bu yarışta, verdiği 5 aylık aradan sonra 2 yarış gören safkan son yarışında yarışın tüm yükünü çekmesine rağmen güzel bir 4.'lük elde eden 3 numaralı İnderesi, süratli gitmesini beklediğim bu yarışta sonlardaki etkili ataklarıyla devreye girebilecek 2 numaralı Fair Honour, nispeten de olsa nihayet orjininin hakkını son yarışında yeni sahiplerinde veren 9 numaralı Lowman ve mesafe ters olsa da inatçı yarış karakteriyle 8 numaralı Warchief diğer iddialı isimler olacaktır.

3. Ayak

2- Tumbul Anzelha: Katıldığı son yarışında nispeten daha iyi grupta koşan safkan virajı sonuncu dönüp her zamanki gibi 300'lere kadar kolay gelip buradan sonra yaptığı sprintle 3. bitirirken yine oldukça iyi göründü. Virajı dönerken ön tarafla arasında bu kadar fark olmasaydı daha farklı bir netice alabilirdi. İdeal pist ve mesafede koşacak olan safkanı sizlere ilk isim olarak öneriyorum.

1- Bakhaber: Katıldığı son yarışında son düzlükte dışındaki safkandan bir türlü kurtulamayan safkan buna rağmen sonlarda yaptığı ataklarıyla yarışı 3. bitirdi. İdeal pist ve mesafesinde kendisini tanıyan pilotu V. Demir'le yarıştaki bir diğer iddialı isim olacaktır.

Bu yarışta, çok iyi bir form yakalayan ve önde bol kalması halinde yine bitirebilecek durumda olan 3 numaralı Işılılgaz, müsait kilosuyla önlerde iyi yer tuttuğu taktirde etkili bir yarış çıkarabilecek bir forma sahip 4 numaralı Karadeniz Güzeli yarışın şanslı isimleri olurken, güzel bir form yakalayan 5 numaralı Vokal sürpriz şansına sahiptir.

4. Ayak

4- Hızlıtay: Bu tür mesafelerde önlerde boş bırakıldığında ne kadar etkili olduğunu bildiğimiz safkan yine önde istediği tempoyu bulup rahatsız edilmezse yarışı lehine çevirmek çok da zor olmayacaktır. Yarışın ilk şanslı ismidir.

1- Eskişehirli: Son 1400 yarışında kendisine olan güvenimizi boşa çıkarmayarak kazanan kaliteli safkan bugün yarışın süratli gitmesi halinde ağır kilosuna rağmen yarışta devreye girecek öncelikli isimlerden olacaktır.

Süratli gitmesini beklediğim bu yarışta sonlardaki ataklarıyla devreye girmesini beklediğim bir başka isim olan 6 numaralı Orçun yine şanslı isimlerden olup, sert gruba rağmen son dönemde çok iyi bir form yakalayan 5 numaralı İlşah sürpriz şansına sahiptir.

5. Ayak

3- Greys Anatomy: Son dönemde iyi bir form yakalayan kaliteli safkan son yarışında starttan jokeysiz çıkınca yarışı derecesiz tamamlamış oldu. Güzel formuyla önde boş kalması halinde bu yarışı lehine çevirecektir.

8- Pasifika: Son dönemde formunu giderek yükselten kaliteli safkan yarışın süratlenmesi halinde kendisini tanıyan jokeyi A. Çelik'le yarışta iddialı isimlerden olacaktır.

Bu yarışta; müthiş bir form grafiğine sahip 6 numaralı Virgin Pearl, yine yarışın süratli gitmesi halinde uyumlu jokeyi ve iyi idman durumuyla 4 numaralı Milan diğer şanslı isimlerdir.

6. Ayak

2- Divine River: Verdiği ara sonrası 2 yarış görerek iyi duruma gelen kaliteli safkan bu müsait grupta, aprantisinin hata yapmaması halinde, ideal pist ve mesafesinde yarışı kazanmaya en yakın isim olup sizlere önereceğim bankomdur.




         Mini Altılı                                        Kombine Altılı        
 1    1    2    4    3    2                            1    1    2    4    3    2
 4    5    1          8                                  4    5    1    1    8
 3    3    3                                              3    3    3    6    6
       2    4                                              5    2    4          4
                                                                   9
           4,80 TL                                                 48,00 TL


                                Geniş Altılı           
                        1     1     2     4      3     2
                        4     5     1     1      8
                        3     3     3     6      6
                        5     2     4     5      4
                        7     9     5            
                               8

                                  120,00 TL


Bol şanslar...

www.facebook.com/savass.usta
www.twitter.com/lsporl

Hiç yorum yok: