17 Mart 2013 Pazar

Beşiktaş - Kasımpaşa Detaylı Analiz Ve Tahmin

Beşiktaş, iyi bir hava yakaladı. Ancak taraftarının takıma olan güveni hala yok derecesinde az. Hatta buraya kadar tesadüf gelip bunun devam etmeyeceğini düşünenler çoğunlukta. Ben öyle düşünmüyorum. Ligin belki en pozitif futbol oynayan takımı. Acemice yapılan hatalardan dolayı kaybedilen puanlar oldukça fazla. Özellikle iç sahada pozisyona girmekte sıkıntı çekmiyorlar. Açık futbol oynuyorlar. Geçen hafta Trabzon deplasmanından alınan 1 puan önemliydi. Durumu ne olursa olsun Trabzon deplasmanı zordur her zaman. Bugün defans oyuncusu Ersan, kaleci Mc Gregor ve Fernandes'in oynamama ihtimalleri var ancak son durumları maç saatinde belli olacak. Sol bek Gökhan ise cezalı. 

Kasımpaşa, son oynadığı Mersin deplasmanında öne geçmesine rağmen bunu koruyamadı ve 1 puanla evine döndü. O maçın geneline baktığımızda 1 puana seviniyor olmalılar. Onlar da ligin pozitif futbol oynayan takımlarından birisi. Uefa Avrupa Ligi'ne girme hedefleri son sürat devam ediyorlar. Bunun için Bursasporla ciddi bir çekişme içindeler ve alttan gelen takımlar da tehlikeli. Bugün kart cezalısı defans oyuncusu Elyasa, sakat orta saha Özer ve yine cezalı forvet Adem'den yoksun çıkacaklar.

İki takımın genel karakterlerine bakıldığında eksiklerine rağmen bu maçın gollü geçmesi kaçınılmaz gibi görünüyor. Enteresan gollü sonuçlar da çıkabilir. Gol barajının aşılması muhtemel.

Bol Şanslar... 

www.facebook.com/savass.usta
www.twitter.com/lsporl


Hiç yorum yok: