17 Mart 2013 Pazar

Southampton - Liverpool Detaylı Analiz ve Tahmin

Southampton sezon başında ligin düşme ihtimali en yüksek takımlarının başında geliyordu. Ancak şu ana kadar ellerinden gelenin fazlasını sahaya koyup düşme potasının maç fazlasıyla 4 puan üstündeler. Ligde kalmak için daha çok çalışmaları gerekiyor. Son haftalarda düşüş içindeler. Acil toparlanmaları gerekiyor yoksa bir anda kendilerini aşağıda bulabilirler. Lambert'in golleri yeterli olmayabiliyor. Teknik kapasitesi sınırlı ancak çok koşan bir takımları var. Bugün defans oyuncusu Fox ve orta saha oyuncusu Davis'in forma giyip giymeyecekleri maç saatinde belli olacak.

Liverpool, eski günlerine dönmeye çalışıyor ancak daha çok zaman lazım. Devre arasında takıma iyi takviyeler yapıldı. Nispeten gençleştiriyorlar. Gerard'ın önderliğinde son haftalarda güzel bir çıkış yakaladılar. Uefa'dan elenmelerine rağmen ligdeki son 3 maçlarını kazandılar. Arsenal'i yakalamak üzereler. Maç fazlasıyla Arsenal'in 2 puan gerisindeler. Bugün kaleci Reina'nın durumu belirsiz.

Bu kadar iyi bir form yakalamışken ve rakibini de bu kadar formsuz yakalamışken Liverpool bu deplasmanda yenilmez ve 3 puanlık seriye devam eder.

Bol Şanslar... 

www.facebook.com/savass.usta
www.twitter.com/lsporl



Hiç yorum yok: