30 Mart 2013 Cumartesi

Arsenal - Reading Detaylı Analiz ve Tahmin

Arsenal, dramatik sayılabilecek bir şekilde Ş. Ligi'nden elendi. İçeride kaybettikleri Bayern'i deplasmanda yendiler ancak deplasmanda daha fazla gol atma kuralından dolayı elendiler. Aradan önce ligde son haftalarda formdalardı. Son 7 lig maçında 5 galibiyet alıp tek yenilgilerini Totenham deplasmanında aldılar. Futbollarından ekstra olarak bahsetmeye gerek yok tipik Arsene Wenger takımı. Önümüzdeki sezon yine Ş. Ligi'ne gitme hesapları yapıyorlar ancak bunu başarmaları için 1 maçı fazla olan Totenham'la aralarındaki 4 puanlık farkı kapatmaları gerekiyor. Bugün orta sahanın önemli ismi Wilshere ve takımın lokomotif oyuncularından Walcott oynamayacaklar. 
Reading, Premier Lig'in bu sezon en büyük küme düşme adayı durumundalar. Zaten aksi yönde bir çabaları da yok gibi, zira son 6 lig maçını da kaybettiler. Halbuki ondan önce özellikle Ocak ayı içerisinde arka arkaya aldıkları galibiyetlerle ciddi bir çıkış yakalamışlardı ancak devamında aynı süreklilikte de mağlubiyet serisi yakaladılar. Defans yapmayı pek beceremiyorlar. Zaten bunu yaptıkları an puan toplamaya da başlayacaklar. Bugün kaleci Federici, orta sahadan Guthrie ve forvetten Jason Roberts yoklar. Yanısıra orta sahadan Kebe'nin durumu ise belirsiz.

Bu iki takım bu sezon biri lig biri ise kupada iki tane enteresan maçlar oynadılar. Kupadaki maçta ilk yarısını 4-1 yenik kapatan Arsenal ikinci yarıda 6 gol atarak maçı 7-5 kazanmıştı. Ligde ise yine oldukça gollü geçen maçta Arsenal deplasmanda rakibini 5-2 yenmeyi başarmıştı. Bu maçta hem her iki takımın da gol atabilme ve gol yeme yetenekleri hem de üst oranlarının düşük olmasından dolayı bahis mantığı yönünden birbirlerine gol atacaklarını düşünüyorum. KG VAR ve 3,5 ÜSTÜ, sürpriz +7


Bol şanslar..


www.facebook.com/savass.usta
www.twitter.com/lsporl

Hiç yorum yok: