30 Mart 2013 Cumartesi

F. Düseldorf - B. Leverkusen Detaylı Analiz ve Tahmin

Almanya Bundesliga'da bu maçta formu aşağıya doğru ivme kazanmış olan iki takım karşı karşıya geliyor. Düseldorf bu kötü formunun sonucu olarak küme düşme potasındaki takımların nefesini iyiden iyiye ensesinde hissetmeye başladı. Bu şekilde devam ederlerse o potanın içinde olmaları kaçınılmaz olacak. Başta Avustralya'lı Robbie Kruse ve sonra Danimarka'lı Ken İlso gibi yetenekli oyuncuları var. Ancak bu maçta takımın en istikrarlı oyuncularından biri olan orta sahadan Adam Bodzek bu maçta yok.
Leverkusen ise son haftalarda kaybettiği puanlarla 2.'lik için oldukça büyük avantaj kaybetti. 2. Dortmund'la aralarında 4 puanlık bir fark oluşmasının yanısıra aşağıdan gelen Schalke ve Frankfurt'la aralarındaki puan farkı 6'ya kadar düştü. Toparlanmaları gerekiyor. Verilen milli takım arası her iki ekip için de oldukça iyi oldu. Defansın önemli ismi Ömer Toprak ve orta sahanın önemli ismi Lars Bender'in durumları belirsiz, oynamama ihtimalleri var.

Formu pek de iyi olmayan ve acil puana ihtiyacı olan iki takımın karşılaşmasında gol barajının aşılması yüksekle muhtemel görünüyor. Bununla birlikte Leverkusen kadro kalitesi olarak bir adım önde görünüyor. 2,5 üstü ve MS 2




Bol şanslar...


www.facebook.com/savass.usta
www.twitter.com/lsporl

Hiç yorum yok: