30 Mart 2013 Cumartesi

Stutgart - B. Dortmund Detaylı Analiz ve Tahmin

Stutgart, yüksek kadro kalitesini sahaya yansıtamayan takımların başında geliyor. Son birkaç sezondur Alman Ligi'ni yakından takip eden herkes Stutgart'ın çıkış yapabileceğini söylese de her defasında yanıltıyorlar. Ara öncesi kötü gidişlerine Frankfurt'u deplasmanda yenerek son verdiler. Uefa'dan Lazio'ya içeride ve dışarıda yenilerek elendiler. Futbol olarak da aslında tempolu ve iyi bir takımlar ancak sonuca pek yansımıyor. İç sahada biraz sıkıntıları var. Kazanmakta zorlanıyorlar ve belki de şu an bulundukları konumun en önemli nedeni de bu. Zira deplasmanda 6 maç kazanan takım içeride sadece 3 maç kazanabildi. Bu maçta takımın önemli defansif isimlerinden iki tanesi yok, defans Molinaro ve orta sahadan Kwist kart cezalısı oldukları için forma giyemeyecekler. 
Bana göre şu an Avrupa'nın en göze hoş gelen futbolunu oynayan takımlardan birisi olan Dortmund ligde şampiyonluğu Bayern'e kaptırdı. Daha önce yaptıkları geri dönüşü bu sezon yapamadılar. Ligdeki tek iddiaları 2.'lik. Şu anda 4 puanlık bir avantaj yakaladılar Leverkusen'e karşı. Bir aksilik olmazsa da sezonu 2. tamamlarlar. Ş. Ligi'nde ise belki de çekebilecekleri en iyi kurayı çektiler. Çarşamba günü Malaga'yla, Ş. Ligi çeyrek final ilk maçına çıkacaklar. Bugün defansın en önemli ismi Hummels ve orta saha Kuba yoklar.

Bu maçta da Stutgart'ın defansif eksiklerine Dortmund'un golcülüğünü eklediğimiz zaman gollü bir maç olma ihtimali yüksek görünüyor. Maç sonucu olarak ise deplasmanda oynuyor olsa da Dortmund bir adım önde görünüyor. 2,5 ÜSTÜ - 3,5 ÜSTÜ - MS 2


Bol şanslar..


www.facebook.com/savass.usta
www.twitter.com/lsporl

Hiç yorum yok: