30 Mart 2013 Cumartesi

Mallorca - Deportivo Detaylı Analiz ve Tahmin

Düşmeye aday iki köklü takım karşı karşıya geliyor. Ancak ikisi için de lig henüz bitmiş değil. Her maç final olacak onlar için. Mallorca son oynadıkları Real maçında 2 kez öne geçmelerine rağmen ikinci yarıda rakiplerine direnemeyerek 5-2 gibi farklı bir skorla yenildiler. Aslında futbol olarak kımıldanma içinde olsalar da sezon başından bu yana pek iyi bir görüntü çizmediler. Son dönemde İsrail futbolunun çıkardığı en önemli isimlerden Tomer Hemed, İspanyol Casadesus, eski GS'li Meksikalı Dos Santos gibi önemli gol ayaklarına sahipler. Bugün orta sahadan Pereira'nın durumu belirsiz.
Deportivo, sezon başından beri özellikle deplasmanlarda sorun yaşayan bir takım. Zaten deplasman galibiyetleri yok. En büyük dezavantajları takımın yaşlı olması. Aslında pek de fena futbol oynamıyorlar ama futbol olarak istikrarlı olmadıkları gibi her iyi oynadıklarında da bu skora yansımayabiliyor. Şu an ligde sonuncu sıradalar. Bir an önce bir çıkış yakalamaları gerekiyor. Yoksa yakın zamanda İspanya ve Avrupa'da fırtına gibi esen takım önceki sezon olduğu gibi yeniden küme düşecekler. Onların da Riki ve Pizzi gibi önemli hücum silahları var. Bugün diğer bir hücum oyuncusu Bruno Gama'nın durumu belirsiz.

Her iki takım da bu maçı bir çıkış maçı olarak görmeleri gerekiyor. Çünkü küme düşme mücadelesinde birbirlerinin rakipleri konumundalar. Deportivo'nun deplasman zaafı Mallorca'nın bugün iç saha avantajının daha yükselmesini sağlıyor. O yüzden Mallorca bir adım önde gibi görünse de kolay maç olmayacak. Ben gol barajının aşılacağını hatta erken bir golle bol gollü bir maç olacağını düşünüyorum. 2,5 ÜSTÜ, sürpriz 1 ve 3,5 üstü


Bol şanslar..


www.facebook.com/savass.usta
www.twitter.com/lsporl

Hiç yorum yok: