30 Mart 2013 Cumartesi

Galatasaray - İ.B. Belediyesi Detaylı Analiz ve Tahmin

Galatasaray, bir zoru başardı. İçerideki dezavantajlı skoru deplasmanda kazanarak avantaja döndürmesini bildiler ve Ş. Ligi'nde çeyrek finale çıktılar. Çeyrek finaldeki rakip R. Madrid. Çarşamba günü İspanya'da ilk maçlarına çıkacaklar. Ancak GS bana göre bu sezon Ş. Ligi'ndeki görevini yerine getirdi bundan sonraki her başarı müthiş olur. Bu yüzden ligde yakaladıkları avantajı korumaları gerekiyorki gelecek seneye şampiyon olup Ş. Ligi'nde yeniden boy gösterebilsinler. Bunu yapacak kadro kalitesinin yanısıra fikstür avantajları var. Bazen enteresan sonuçlar alsa da yine de ligin favorisi konumundalar. Bugün milli takımda hafif sakatlık yaşayan Sneijder'in dinlendirilmesini bekliyorum. 
Belediye bu ligde belki de en kötü futbol oynayan takımlardan birisi. Son 5 maçtır kaybetmiyorlar ama oynadıkları maçlarda şans ve "yan etkenler" oldukça etkili oldu. Ligde 10. sıraya kadar yükselmiş olsalar da düşme potasıyla arasında sadece 3 puanlık bir fark var. Her an kendilerini orada bulabilirler. Webo gittikten sonra takımda ciddi bir gol sıkıntısı baş göstermişti fakat Zenke'de kıpırdanmalar var. Ancak bugün takımın en önemli isimlerinden birisi olan Holmen cezalı. Belediye için büyük handikap olacak.

İç saha avantajı, kadro kalitesi farkı, hedefler, GS'nin son iç sahada seyircisi önündeki Gençler mağlubiyetinin bir tepkimesi, Belediye'nin kötü futbolu, Holmen'in yokluğu vs gibi nedenlerden dolayı GS'nin bu maçı farklı kazanacağını düşünüyorum. GS H1 - 2,5 ÜSTÜ ve 3,5 ÜSTÜ



Bol şanslar..


www.facebook.com/savass.usta
www.twitter.com/lsporl

Hiç yorum yok: