6 Nisan 2013 Cumartesi

Bursaspor - Beşiktaş Detaylı Analiz Ve Tahmin

Bursaspor, tam iç saha takımı oldu çıktı. Dışarıda kaybederken içeride rakiplerinin suyunu çıkarıyorlar desek sanırım abartı olmaz. Ligde evinde oynadığı son 5 maçın 4'ünü kazanırken sadece GS ile berabere kaldılar. Batalla, Pinto, Belluschi, Basser, Tuncay, Ferhat vb gibi önemli isimlere sahipler. Uefa potasının içindeler. 3 puanlık bir fark var ve Kasımpaşa'nın bu hafta deplasmanda oynayacak olmasından dolayı olası bir puan kaybına karşılık mutlak kazanmaları gereken bir maç. Sadece orta sahadan Edu'nun durumu belirsiz onun haricinde önemli bir eksikleri bulunmuyor.
Beşiktaş, içeride dışarıda aynı futbolunu oynamaya çalışan oldukça tempolu bir takım. Geçen hafta maça çok da iyi başlamasalar da ilerleyen dakikalarda oyuna ortak olup öne de geçtiler, sonra Mersin beraberliği sağlasa da ikinci yarı attıkları golle sahadan galip ayrıldılar. Özellikle öne geçtikten sonra oldukça boş alanlar bulup, çokça fırsat yakaladılar ancak değerlendiremediler. O maçı kazandılar belki ama hem Almeida hem de Niang'ı kaybettiler. İkisi de bu maçta yoklar, büyük ihtimalle Pektemek oynayacak. Defansta da Sivok yok. Beşiktaş enteresan bir konumda bulunuyor ligde. 2 maç kaybetseler Uefa potasından bile düşüp ancak buna karşın Ş. Ligi potasını kovalıyorlar. Bu açıdan çok önemli bir maç onlar adına da.
Her iki takım için de kazanılması gereken bir maç dolayısıyla kazanmaya oynanacak bu maçta gol barajının rahatlıklar geçeceğini düşünüyorum. 2,5 ÜSTÜ




Bol şanslar...


www.ganyansitem.tr.gg
www.facebook.com/savass.usta
www.twitter.com/lsporl

Hiç yorum yok: