6 Nisan 2013 Cumartesi

West Brom - Arsenal Detaylı Analiz ve Tahmin

West Brom, ligin ilk yarısındaki performansından hayli uzakta. Ligin ikinci yarısında oynadıkları 12 maçın 7'sini kaybettiler ve sadece 3'ünü kazanabildiler. Lukaku, Odemwinigie ve Long gibi önemli gol ayaklarına sahipler. Özellikle iç sahada çok iyiler-di. Son haftalarda fena değiller aslında toparlanma sinyalleri veriyorlardı. Son 6 haftada 3 galibiyet almışlardı ancak geçen hafta deplasmanda West Ham'a kaybettiler. Eksikleri ise zaten bağları yırtılan ve uzun süre ara verecek olan Gera'ya bu hafta oynamayacak olan orta sahanın önemli ismi Mulumbu da eklendi.
Arsenal ise bildiğimiz Arsenal. Son haftalarda da güzel form tuttular. Bayern'i deplasmanda yenmelerine rağmen elendiler ancak daha sonra ligde oynadıkları 2 maçı da kazandılar. Chelsea ve Totenham'la Ş. Ligi mücadelesi veriyorlar. Bu maçı kazanmak zorundalar yoksa avantaj yitirebilirler. Bugün 2 önemli isim sahada olmayacak. Wilshere ve Walcott.
Arsenal'in eksiklerine rağmen kazanmak zorunda oldukları bu maçta 1 adım önde olduğunu ve bu maçt gol barajı aşılacağını düşünüyorum. Öncelik 2,5 ÜSTÜ, sonra MS-2 ve 3,5 ÜSTÜ




Bol şanslar...



www.ganyansitem.tr.gg
www.facebook.com/savass.usta
www.twitter.com/lsporl

Hiç yorum yok: