6 Nisan 2013 Cumartesi

Valencia - Valladolid Detaylı Analiz ve Tahmin

Valencia, Ş. Ligi'nden elendikten sonra gözünü lige çevirdi. Önümüzdeki sene yeniden Ş. Ligi'nde boy gösterebilmek için Sociedad ve Malaga ile çekişiyorlar. Bu hafta iki rakibinin birbiriyle oynuyor olması bir avantaj ancak bunun gerçek bir avantaj olabilmesi için mutlak kazanmaları gerekiyor. Geçtiğimiz hafta A. Madrid deplasmanından puanla döndüler. Tatminkar da bir futbol oynadılar. Bugün önemli bir eksikleri bulunmuyor.
Valladolid, ligin en rahat takımlarından birisi. Hem küme düşme potasıyla hem de Uefa poyasıyla arasında 11'er puan fark var. Yani hedefsiz görünüyorlar. Dolayısıyla maçlara nispeten rahat çıkıyorlar. Bu da gollü ve seyir zevki güzel olan maçlar oynamalarına neden oluyor. Ancak istikrarsızlar. Bir iyi bir kötü. Geçen hafta evlerinde ilk yarısını önde kapadıkları maçta Osasuna'ya kaybettiler. Bugün orta sahadan Perez ve Ebert yine yoklar.
Valencia'nın mutlak kazanması gerektiği bu maçta kadro kalitesi ile oldukça öne çıkıyor. Tek düşünülecek konu Valladolid'in rahatlığı. Bu rahatlık bazen normalin üstünde performans gösterebilmelerine neden olabilir. Ancak bu maçta kaçınılmaz olan gollü bir maç olması. 2,5 ÜSTÜ, 3,5 ÜSTÜ ve MS-H1


Bol şanslar...

www.ganyansitem.tr.gg
www.facebook.com/savass.usta
www.twitter.com/lsporl

Hiç yorum yok: