6 Nisan 2013 Cumartesi

W. Bremen - Schalke 04 Detaylı Analiz ve Tahmin

Werder, ligde 6 maçtır kazanamıyor. Bu maçlarda 3 beraberlik 3 yenilgi aldılar. Son 3 maçta berabere kaldılar. Neredeyse düşme potasına yaklaştılar. Aslında sezon başından beri özellikle iç sahada fena sayılmayacak bir futbol oynuyorlar. Ancak ligin ikinci yarısında iç saha avantajlarını da kaybetmiş durumdalar. Bugün defanstan Schmitz ve Fritz, orta sahadansa Junuzovic yoklar. 
Schalke buhranlı dönemden kurtuldu ve galibiyetler almaya başladı. Ş. Ligi'nden GS'ye elendikten sonra gözlerini lige çevirdiler. Ligde oynadıkları son 5 maçın 4'ünü kazanıp 1 kere kaybettiler. Ki bu galibiyetlerin için de Dortmund da var. Yeniden Ş. Ligi potasındalar ve üstlerindeki Leverkusen'le aralarındaki fark 6'ya düştü. Şimdi altlarından gelen takımlardan kopup üstlerindeki Leverkusen'i yakalamak isteyeceklerdir. Zira rakibini geçerlerse önümüzdeki yıl Ş. Ligi'ne ön eleme oynamadan gidecekler. Bugün kaleci Unnerstal, defans Papadoupulos, orta saha Afellay, Jones, Barnetta, forvetten ise Huntelaar yoklar. 
Form durumlarına bakıldığında Schalke tabiki bir adım önde ancak çok eksikleri var. Özellikle Jones ve Huntelaar'ın yoklukları önemli. Dolayısıyla bu maçta gol bahsine yöneleceğim ve bu maçta bol gol bekliyorum. 3,5 ÜSTÜ


Bol şanslar...

www.ganyansitem.tr.gg
www.facebook.com/savass.usta
www.twitter.com/lsporl

Hiç yorum yok: