6 Nisan 2013 Cumartesi

Roma - Lazio Detaylı Analiz ve Tahmin

Roma, geçen hafta ligin en formsuz takımına yenilerek ağır bir darbe aldı. Ş. Ligi'ni kovalarken bir anda Ş. Ligi potasından uzaklaştıkları gibi Uefa için bile sıkıntıya girdiler. Aslında oldukça iyi bir form yakalamışlardı. Kaybettikleri maça kadar oynadıkları 5 maçın 4'ünü kazanıp 1 beraberlik almışlardı. Yeniden aynı formu yakalamak zorundalar yoksa bu sene bir kayıp olacak ve önümüzdeki yıl yine Avrupa'da olamayacaklar. Bugün forvet Osvaldo ve defanstan Piris cezalı, yine defanstan Balzaretti ve orta sahadan Florenzi'nin durumları belirsiz.
Lazio, Perşembe günü temsilcimiz Fenerbahçe'ye deplasmanda 2-0 kaybetti. Aslında 10 kişi kalana kadar başabaş geçen bir mücadele vardı hatta öne geçecek fırsatları da yakaladılar ancak değerlendiremediler. 10 kişi kaldıktan sonra ise çok bir varlık gösteremediler. Ligde ise 3 haftalık mağlubiyet serisine içerde geçen haftaki Catania galibiyetiyle son verdiler. Ancak ligde oynadıkları son 10 maçın sadece 2'sini kazandılar ve form durumları pek parlak değil. Az da olsa Ş. Ligi şansları devam ederken Uefa potasının içindeler. Bugün sahaya defanstan Cavanda ve Dias, orta sahadan Konko ve forvetten de Floccari'dan yoksun çıkacaklarken yine defanstan Biava'nın durumu belirsiz.
Bu derbide, form durumlarına bakıldığında ve iç saha avantajıyla Roma bu maçta bir adım önde. Gollü bir maç olması da yüksekle muhtemel görünüyor. MS-1, 2,5 ÜSTÜ ve 3,5 ÜSTÜ


Bol şanslar...

www.ganyansitem.tr.gg
www.facebook.com/savass.usta
www.twitter.com/lsporl


Hiç yorum yok: