4 Mart 2013 Pazartesi

Fiorentina - Chievo Detaylı Analiz ve Tahmin

Fiorentina, her ne kadar son haftalarda inişli çıkışlı bir grafik çizse de özellikle iç sahada Jovetic'li, Cuadrado'lu, Pizarro'lu, Valero'lu kadrosuyla rakiplerine göz açtırmıyor. Son haftalarda yeterinde cepten yediler. Önümüzdeki sezon şampiyonlar ligine gitmek istiyorlarsa sürpriz puan kayıpları yaşamamaları lazım. Cezası nedeniyle forveti Cuadrado'dan yoksun çıkacağı bu maçta defanstan Roncaglia'nın durumu maç saati belli olacak.

Chievo, bazı haftalarda aldığı sürpriz sonuçlarla (içeride Roma, deplasmanda Lazio galibiyetleri) adından söz ettirmişti. Ancak özellikle son haftalarda takımda belirgin bir düşüş var. Oynadıkları son 4 maçta sadece 1 puan alabildiler. Gol atsalar dahi attıklarından fazlasını kalelerinde görüyorlar. Buna acil çözüm bulmaları gerekiyor yoksa ligin son haftaları onlar için bir kabusa dönüşebilir.

Fiorentina'nın Ş. Ligi potasından düşmemek için, bir başka oynadıkları kendi evlerinde Chievo'ya şans tanıyacaklarını sanmıyorum. Chievo bu kadar kötü durumdayken Fiorentina'dan fark bile beklenebilir.


Bol şanslar..

Hiç yorum yok: