4 Mart 2013 Pazartesi

Kayserispor - Mersin İdman Yurdu Detaylı Analiz ve Tahmin

Kayserispor, Prosinecki'nin takıma ve lige alışmaya başlamasının ardından adeta kabuk değiştirdi. Özellikle ligin ikinci yarısında şu ana kadar ligin en çok puan toplayan takımlarından birisi. Oynadıkları son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldılar. Bu maçlarda 8 gol atıp sadece 1 gol yediler. Moral motivasyon üst düzeyde. Bu maçta defanstan Steinson ve Forvet Mouche oynamayacak.

Mersin İdman Yurdu, hafta içi zaten başından beri pek önemsemediği ve yedek kadroyla çıktığı Eskişehirspor maçında kendi evinde 3-0 gibi bir skorla mağlup ayrıldı. Önceliği doğal olarak ligde kalmak olarak belirlediler. Bu hafta, Başkan Ali Kahramanlı ligde kalmaları halinde futbolculara Mercedes marka otomobil vereceklerini açıkladı. Yattara'nın sakatlığının geçmesi bu zorlu süreçte Mersin için önemli bir gelişme. Kadro olarak da aslında pek de yabana atılacak isimler değil. Culio, Yattara, Nobre, Nduka, Mehmet Yıldız, Ozan İpek vs gibi birçok iyi oyuncuya sahipler. Eğer bir çıkış yakalayabilirlerse ligde kalma adına olumlu işler yapabilecek bir takım. Bu maçta defanstan Stepanov ve Serkan oynamayacaklar. Defans hattının göbeği büyük ihtimalle Mitrovic ve Boum ikilisiyle oluşturulacak.

Ben yaşadığı olumsuzluklara ve form durumundaki gerilemeye rağmen artık ölüm kalım maçlarına çıkan Mersin'in Kayseri'den puan ya da puanlarla döneceğine inanıyorum.

Bol şanslar..

Hiç yorum yok: