4 Mart 2013 Pazartesi

M.P. Antalyaspor - Gaziantepspor Detaylı Analiz ve Tahmin

Antalyaspor, Şifo Mehmet önderliğinde ligin tartışmasız en renkli takımlarının başında geliyor. Oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Bulundukları yeri de sonuna kadar hakeden bir takım. Aissati, Uğur, İsaac, Diarra, gibi önemli oyunculara sahipler ve bunlara benim önümüzdeki  dönemde A-Milli takıma kadar yükseleceğine inandığım genç Emrah da eklenince çok tehlikeli bir takım oluyorlar. Emrah'ın büyük takımların mutlak göz hapsinde olduğunu da düşünüyorum. Umarım başka şeylere yönelmez ve sadece futboluyla ilgilenir biz de onu keyifle izleriz. Bugün defansın önemli isimleri Deniz Barış sakatlığı, Ergün Teber ise cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Gaziantepspor, belki de kendisinin ve birçok kişinin de hiç beklemediği şekilde düşme potasına iyiden iyiye girdi. Son 3 haftada birbirinden güçlü rakiplerinden topladığı 7 puanla oldukça moralliler ancak hala düşme potasının hemen üstündeler ve alttan gelen takımların nefesini her an ensesinde hissediyorlar. Bugün orta sahanın önemli isimleri Gilles Binya ve Yasin Pehlivan forma giyemezken Orhan'ın durumu maç saati belli olacak. Defanstan Ekrem Dağ da omzundaki sakatlığı sebebiyle oynamayacak.

Her iki takımın da özellikle defansif açıdan önemli eksikleri olması, golcü kimliklerine sahip olmaları gibi etkenler göz önüne alındığında bu maçın gollü geçmesi kuvvetle muhtemel görünüyor.

Bol şanslar...


Hiç yorum yok: