4 Mart 2013 Pazartesi

Kasımpaşa - Trabzonspor Detaylı Analiz ve Tahmin

Kasımpaşa, Ernst, Özer, Yalçın gibi büyük takım orijinli futbolcularıyla Türk takımlarının birçoğunda olduğu gibi inişli çıkışlı bir grafik çizse de genel olarak keyif veren bir futbol oynuyor. Her an her takımın başını ağrıtacak kalitede bir takım. Forveti Kalu Uche ligin üst düzey forvetlerinden birisi olduğunu her fırsatta gösteriyor. Geçtiğimiz hafta ilk yarısını önde kapadıkları Fenerbahçe deplasmanında son dakikalarda hakemin belki de icat ettiği penaltıyla mağlup duruma düşüp son saniyelerde 3. golü de yiyerek 3-1 mağlup oldu. Trabzonsporu yenerlerse Uefa Avrupa Ligi için oldukça iddiali duruma gelecekler. Bugün takımın önemli isimleri orta sahadan Özer ve defansın bel kemiği Yalçın oynamayacak.

Trabzonspor, bu sezonun en büyük hayal kırıklığı desek sanırım yanlış olmaz. Tolunay Hoca'nın gelişi de takıma çare olabilmiş gibi görünmüyor. Takım düşme potasının sadece 3 puan üzerinde. Kazara 1-2 maç daha kaybetseler o potanın içine girecekler. Hafta içi Türkiye Kupası'nda Antalyasporu kupa dışına iterek üst tura yükseldiler. Geçen hafta ligde de Mersin gibi önemli bir deplasmandan altın değerindeki 3 puanı tek golle aldılar. Çok güvenilir futbol oynamıyorlar. Ancak yine de Trabzonspor'un bir adı vardır. Bugün Cech oynamayacak, Emerson ve Janko'nun durumları henüz netlik kazanmadı.

Birbirinden tutarsız iki takım Recep Tayyip Erdoğan stadında karşı karşıya gelecekler. Trabzonspor bir an önce toparlanıp Uefa Avrupa Ligi mücadelesi içine girmek istiyor. Heleki takımın bir an önce alt sıralardan kurtulması ve taraftarının yüzünü en azından Uefa Avrupa Ligine giderek bir nebze güldürmesi gerekiyor. Yoksa bu gidişin sonu hiç iyi değil. Kasımpaşa da evinde kazanarak Avrupa Ligi hedefi için önemli bu 3 puanı cebine koymak istiyor. Ben bu maçta iki takımın da kazanmak için sahaya çıkacaklarını düşünüyorum. Takım yapılarına bakıldığında ilk golü atanın büyük avantaj yakalayacağını düşündüğüm maçın gollü bir maç olmasını bekliyorum. Taraf bahsi biraz sıkıntılı.

Bol şanslar...

Hiç yorum yok: